Dave Roelvink

Dave Roelvink

Dave Roelvink (13 maart 1994) is een mediapersoonlijkheid, dj en model. Hij is de zoon van zanger Dries Roelvink en de broer van Donny Roelvink.

Carrière

Wanneer Dave op 16-jarige leeftijd op straat loopt, wordt hij aangesproken door een modelscout. Zijn carrière als model begint en al snel loopt hij mee in modeshows van Tommy Hilfiger. In 2012 kwam hij voor het eerst op tv in het programma Fort Boyard. Ook had hij met zijn familie een eigen programma in 2015, genaamd De Roelvinkjes. Een paar jaar later was hij weer te zien in eigen programma’s, zoals Dave en Donny doen zaken, Dave en Dien op Ibiza, Dave en Donny op Expeditie en De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken. In 2014 en 2018 kwam Roelvink in opspraak vanwege het lekken van een sextape, het stelen van spullen en het rijden onder invloed. Beide straffen waren taakstraffen. Na zijn veroordeling voor rijden onder invloed heeft Dave zijn levensstijl helemaal omgegooid. Zo rookt hij niet meer en is hij af van zijn drank- en drugsverslaving.

Privé

In 2020 vonden Dave en jeugdliefde Jazzlyn elkaar weer terug. Samen kregen ze een jaar later een zoon Dean. Vader Dries liet op Radio 538 weten dat Dave een stuk rustiger is geworden sinds de komst van Dean.