100%NL Magazine Dries Roelvink
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Dit is de onbekende dochter van Dries Roelvink!

Wisten jullie dat Dries Roelvink naast Dave en Donny ook nog een hele leuke dochter heeft?

Dries Roelvink

Als wij zeggen een zanger met een gele zwembroek, dan roepen jullie natuurlijk allemaal: Dries Roelvink! Samen met zijn huidige vrouw Honoria en Dave en Donny heeft Dries een aantal programma’s gemaakt, zoals De Roelvinkjes passen op de winkel, De Roelvinkjes Effe Geen Cent te Makken en de realityserie de Roelvinkjes. Momenteel is het tweede seizoen van de Roelvinkjes ook te zien op Videoland. Wij en alle fans van de familie Roelvink genieten hier al weken van!

Gezin

Uit zijn huwelijk met Luciënne Kenter kreeg Dries twee zoons: Dave en Donny. De twee jongen zijn net als hun vader bekend. Maar wisten jullie ook dat Dries een hele onbekende maar vooral leuke dochter heeft?

Dochter Peggy

Dries Roelvink was nog maar 21 jaar oud toen zijn dochter Peggy werd geboren. Vlak na de geboorte van Peggy strandde de relatie tussen Dries en haar moeder en daarna verwaterde ook het contact tussen Dries en zijn dochter.

In het Parool gaf Dries een aantal jaren geleden een interview en tijdens dit gesprek vertelde hij ook over zijn dochter Peggy: ‘De band met haar is nooit zo geworden als met Donny en Dave. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?’.

Het lijkt er op dat Dries heel erg zijn best heeft gedaan, want op Instagram zien we best veel foto’s van vader en dochter samen. En dat is maar goed ook! Foto’s van Peggy zie je hieronder.

https://www.instagram.com/p/CJf1MwnpapA/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Dries Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink