Ferri Somogyi

Ferri Somogyi

Carrière

Ferenc Imre (Ferri) Somogyi (3 juni 1973) is een Nederlandse dj en acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rol als Rik de Jong in de soap Goede tijden, slechte tijden. Na het afronden van de havo heeft Ferri computer science gestudeerd aan het Mesa Community College in San Diego. Daarna is hij teruggekomen naar Nederland om zijn dienstplicht te vervullen. Tijdens datzelfde jaar heeft hij auditie gedaan voor Goede tijden, slechte tijden en daar kreeg hij, na een jaar bij het castingbureau van Harry Klooster gewerkt te hebben, te horen dat hij de rol van Rik de Jong mag gaan spelen. De rol zou hij in eerste instantie spelen van 1995 tot 2003. In 2002 verhuisde Ferri om in Amerika zijn carrière te vervolgen. In 2007 maakte hij zijn comeback als Rik in Goede tijden, slechte tijden. In 2014 werd bekend gemaakt dat hij alsnog de serie zou verlaten. Naast Goede tijden, slechte tijden, is hij ook te zien geweest in de film Sint & Diego: de magische bron van Maya, Baantjer en Bon bini Holland.

Liefdesleven van Ferri Somogyi

Ferri en Noëlle ontmoetten elkaar voor het eerst op de Volendammer Kermis. Noëlle was destijds 17 jaar en Ferri 35. Daarna hebben ze jaren geen contact gehad. Vier jaar geleden vroeg een bekende van het stel of Noëlle op date zou willen met Ferri. In de eerste instantie zei ze nee, maar ze ging uiteindelijk overstag. Na de eerste dates wist Noëlle het gelijk: dit is hem! Na negen maanden daten was Noëlle zwanger van Véda, het eerste kindje van het stel. Hoogzwanger van Véda besloot het stel nog even op vakantie te gaan naar Ibiza. Daar ging Ferri op één knie en zei Noëlle natuurlijk volmondig JA.

Drie kinderen

Ferri en Noëlle zijn samen de trotse ouders van drie prachtige kinderen. In september 2018 werd het stel voor het eerst ouders van een prachtige dochter genaamd Véda. Vorig jaar mei werd het gezin uitgebreid met twee jongetjes: de tweeling Imre en Lux. De twee jongens kwamen na 35 weken zwangerschap ter wereld en het gaat hartstikke goed! Regelmatig delen Ferri en Noëlle de leukste foto’s van hun gezinsgeluk op social media. Zo lieten ze in oktober nog prachtige kiekjes schieten tijdens een gezinsshoot. ‘We moeten wat meer foto’s maken voor later;) Ze groeien zo hard!’, schreef Ferri bij de foto’s.