100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

ZIEN: Het gezin van Ferri Somogyi straalt tijdens een fotoshoot!

Ferri en Noëlle Somogyi hebben prachtige beelden laten schieten van hun gezin tijdens een fotoshoot. Vol trots delen zij het resultaat via hun Instagrampagina's.

Het gezin van Ferri Somogyi

Ferri Somogyi heeft de jackpot te pakken! Samen met zijn mooie vrouw heeft hij het perfecte gezinnetje. Het stel heeft drie kinderen.

‘We moeten wat meer foto’s maken voor later;) Ze groeien zo hard!’, schrijft Ferri bij de prachtige gezinsfoto. En hij heeft gelijk! Zijn dochter Véda is alweer 3 jaar oud, en de tweeling Imre en Lux zijn inmiddels 5 maanden oud. De jongetjes kwamen na 35 weken ter wereld, maar hebben de schade al flink ingehaald. De twee groeien als kool. Wat een schatjes!

Woning in Laren

Ferri woonde eerst in Laren, maar is daarna ingetrokken bij Noëlle in Broek in Waterland. Uiteindelijk zijn ze met z’n allen teruggekeerd naar Laren. Ferri en Noëlle kochten een 2 onder 1 kapwoning voor de laagste vraagprijs, € 500.000. Het is een ruime woning met drie woonlagen, een garage en een tuin. Aan de garage zit een kantoorruimte met vloerverwarming. Het huis heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. De woning heeft in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met een jetstream. Neem hier snel een kijkje om even binnen te kijken bij het huis in het Gooi.

Bron en Beeld: Instagram Ferri Somogyi, Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi