100%NL Magazine Floris Göbel

Floris Göbel

Wie is Floris Göbel?

Floris Göbel is een Nederlandse dierenexpert en presentator. Op social media deelt Floris regelmatig dieren foto’s en videos met zijn duizenden volgers. Verder is hij te zien in het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson.

Carrière

In 2019 begonnen Floris en Britt Dekker met het maken van wekelijkse video’s voor DierenpraatTV op YouTube. Deze video’s worden veel bekeken door zijn duizenden volgers. Intussen is Floris vaak te zien geweest bij HLF8, waar hij verschillende dieren liet zien. Daarnaast schrijft hij ook collumns voor het tijdschrift Zo Zit Dat. Maar wat hij toch het allerleukste vindt, is helpen als hulpverlener bij de dierenambulance. Ook is hij te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Zijn deelname aan het populaire programma bezorgt hem veel volgers op Instagram. Inmiddels heeft jij al de 75.000 aangetikt op Instagram en is hij hard op weg naar de 100.000 volgers.

Privé

Ondanks zijn drukke schema weet Floris wel nog steeds tijd te maken voor zijn knappe vriendin, Merel Udink. De twee hebben al vanaf 2017 en relatie en zijn nog steeds dol gelukkig met elkaar. Wij vinden het een super knap koppel en hopen dat ze nog lang van elkaar kunnen genieten!