100%NL Magazine Floris Göbel
Delen

WOW: Floris koos voor gewaagd avontuur na Expeditie Robinson

Voor Floris was Expeditie Robinson waanzinnig! Toch besloot hij om nog op een ander avontuur te gaan.

Floris Göbel

Floris Göbel is bekend als natuur- en dierenexpert in Nederland en hij wordt ook wel de jonge Freek Vonk genoemd. Floris uit zijn liefde voor dieren en de natuur op verschillende manieren. Zo presenteert hij het programma Dierenpraattv, maar hij is ook hulpverlener bij de dierenambulance. Op Instagram is zijn liefde voor dieren en natuur overigens ook duidelijk te zien.

Expeditie Robinson

Veel Nederlanders zullen Floris sinds kort pas goed kennen, want hij speelde mee aan Expeditie Robinson 2023. Helaas moest Floris het avontuur nét voor de halve finale verlaten. Op het eiland is het zeker niet zo mooi en zonnig zoals het lijkt, vertelt Floris. In het programma ‘Back2base’ van Geraldine Kemper vertelt hij over de regen op het eiland. ‘Wat je dus vaak niet ziet, zijn de avonden en nachten. Je ligt echt nachtenlang wakker in de regen. Overdag was er lekker de zon en op het moment dat de camera wegging, dan wisselde een gigantische donkere wolk dat bootje af en dan regende het gewoon twaalf uur lang non-stop.’

Gewaagd avontuur

Naast het geweldige avontuur van Expeditie Robinson, besloot Floris daarna nog een keer op reis te gaan. Dit keer naar Bali! “Ik ben uiteindelijk naar Bali gegaan om daar te surfen, duiken, paar jungletochten te doen & meer en zal dat komende tijd met jullie delen.” Hij deelt het hele bericht op Instagram, deze zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Floris Göbel.

Delen

Meer over Floris Göbel

HEFTIG: Floris Göbel stelt dringende vraag aan volgers
HEFTIG: Floris Göbel stelt dringende vraag aan volgers
Lees alle artikelen over Floris Göbel