Jaimie Vaes banner

Jaimie Vaes

Wie is Jaimie Vaes

Jaimie Vaes (17 augustus 1989) is een Nederlandse styliste en presentatrice. Toen ze in mei 2017 een relatie kreeg met Nederlandse rapper Lil’ Kleine (Jorik Scholten), werd ze onder veel Nederlanders bekend.

Carrière

Jaimie besteedde haar studententijd aan de Artemis Styling Academy waar ze Fashion Styling en Design studeerde. Daarna presenteerde ze de serie ‘Just Tattoo Us’. In 2023 ging haar eigen realityserie op Discovery+ Online. In de serie, genaamd ‘The Vaes Life’, wordt de kijker meegenomen in de flamboyante lifestyle van Jamie. Zo krijgen we in het nieuwste seizoen te zien hoe Vaes naakt in Playboy Magazine poseert als eerste BN’er sinds 2013. Ook doet ze mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson, wat sinds 2 september weer te zien is op RTL 4.

Privé

Vanwege haar relatie met Lil’ Kleine is ze het afgelopen jaar veel in het nieuws geweest. De twee verwelkomde in 2019 hun zoontje Lio, maar inmiddels zijn ze uit elkaar naar aanleiding van mishandeling. Na een relatie gestart te hebben met Afshin Momadi, eindigde ook deze in maart 2023.