Jaimie Vaes banner
Zie ook:
Delen

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover

Er gaan geruchten dat Jaimie en Lil Kleine weer samen zijn. Jaimie schept duidelijkheid hierover.

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is een Nederlands styliste die in Nederland bekend werd als de vriendin en latere verloofde van de rapper Lil’ Kleine. In 2019 kregen Lil Kleine samen met zijn toenmalige vriendin Jamie Vaes een zoon: Lío. Het stel is vaak in aanraking gekomen met de politie. Vooral het incident op Ibiza, waarbij Jaimie mishandeld werd, is vaak ter sprake gekomen in de media. Nadat deze beelden uitlekten ging het stel uit elkaar.

Rechtszaak

Afgelopen zomer kwam naar buiten dat de rechtszaak over de verdeling van de bezittingen tussen Lil Kleine en Jaimie is afgerond. Eerder dit jaar had de rechter al uitspraak gedaan in deze zaak, waarbij de verdeling ging over zaken als een broodrooster en sierkussens.

Geruchten

Geruchten doen de ronde dat Jaimie Vaes en Lil Kleine het weer gezellig hebben samen. Jaimie vertelt in gesprek met RTL Boulevard hoe de vork nu precies in de steel zit. “Jaimie benadrukt dat er geen sprake is van verzoening. Desondanks kunnen de twee wel op goede voet met elkaar omgaan als ouders, met het welzijn van hun zoontje, Lío, als prioriteit. Hoewel Jaimie momenteel op Ibiza woont, overweegt ze terug te verhuizen naar Amsterdam.”

 

Bron: RTLBoulevard, Story, Beeld: Instagram Jaimie Vaes

Delen

Meer over Lil Kleine

Lil Kleine: 'Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn'
Lil Kleine: ‘Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn’
Lil Kleine op vrije voeten in afwachting van onderzoek
Lil Kleine op vrije voeten in afwachting van onderzoek
Lees alle artikelen over Lil Kleine

Meer over Jaimie Vaes

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Lees alle artikelen over Jaimie Vaes