100%NL Magazine Karsu

Karsu Dönmez

Wie is Karsu?

Karsu Dönmez is een Turks-Nederlandse zangeres en tv-chef. Ze is vooral bekend van liedjes als ‘Jest Oldu’ en ‘Siyah’. In totaal heeft ze 4 albums op haar naam staan. Ook is ze momenteel druk bezig met haar tweede tour. Naast het uitbrengen van verschillende nummers en albums, kan je haar ook kennen van tv. Ze deed namelijk mee aan seizoen ’21 van ‘De Beste Zangers’. Ook heeft ze een eigen programma op 24Kitchen, waarin ze vaak heerlijke recepten deelt. Eén ding is zeker: Karsu is een persoon van veel talenten.

Carrière

Karsu’s carrière begon toen haar ouders haar een piano gaven om haar muzikale carrière mee te beginnen. Sinds Karsu erachter is gekomen dat muziek maken (naast koken) haar grootste passie is, gaat ze volharding voor een carrière in de muziek industrie. Met een aantal mooie hoogtepunten, zoals het optreden bij het Televizier Gala en prachtige clubtour, is Karsu zeker op een weg naar stralend succes.

Privé

In 2022 vroeg Karsu’s partner, Mike Schrama, haar in Turkije te huwelijk. Karsu zei natuurlijk volmondig ja op dit verzoek en de twee zijn momenteel dus druk bezig met het plannen van hun trouwdag. Eerder werd de trouwdag al uitgesteld aangezien familieleden van Karsu waren omgekomen bij de aardbevingen in Turkije. Ondanks dit vreselijke nieuws hopen wij dat de twee binnenkort het gelukkigste koppel ooit zullen zijn op hun trouwdag.