Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Wie is Mikky Kiemeney?

Mikky Kiemeney is een Nederlandse influencer en ondernemer. Ook staat ze bekend als vriendin van voetballer Frenkie de Jong. Het koppel is al jarenlang samen en we zien dan ook vaak kiekjes van het koppel voorbijkomen op Instagram. Eind 2023 hebben Mikky en Frenkie hun eerste kindje moge verwelkomen; een zoontje genaamd Miles. Het gezinnetje woont in Barcelona aangezien Frenkie hier voetbalt voor de club FC Barcelona.

Carrière

Veel mensen zullen Mikky herkennen van Instagram waar ze de meest prachtige foto’s op plaatst. Inmiddels heeft ze al de 1,7 miljoen volgers aangetikt en dit aantal blijft met de minuut stijgen. Haar volgers lijken geen genoeg te kunnen krijgen van de kiekjes van Mikky die straalt in de mooiste outfits of die een wedstrijd van haar vriend aan het bekijken is. Naast een influencer te zijn, is ze ook een heuse ondernemer. In 2019 lanceerde ze haar eigen kleding- en accessoire merk ‘MIKKY KI’. Het merk doet het zeer goed, want het Instagram account van het merk heeft inmiddels al de 64.000 volgers bereikt.

Privé

Sinds 2014 heeft Mikky een relatie met Frenkie de Jong. De twee delen vaak kiekjes van elkaar op Instagram en daardoor krijgen we ook wel eens extra mooi nieuws te horen. Zo ging Frenkie op 1 juli 2022 op één knie voor Mickey en maakte het koppel op 2 juli 2023 bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Hun zoontje, Miles, is op 21 november 2023 geboren en wij kunnen niet genoeg krijgen van de foto’s van het tè lieve kindje.