Frenkie de Jong en Mikky 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney overladen met lieve reacties op gezinskiekje

Mikky en Frenkie zijn inmiddels een paar maanden ouders van een zoontje, Miles. Hij is nu al zijn vaders grootste supporter.

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Frenkie de Jong is een Nederlandse voetballer die al jaren als middenvelder voor Fc Barcelona en het Nederlands elftal speelt. De voetballer is al van kleins af aan samen met zijn grote liefde, Mikky Kiemeney. Mikky is met bijna 2 miljoen volgers op Instagram een influencer, maar zij heeft ook een eigen bedrijf: ‘MIKKY KI’.

In juli maakten voetballer Frenkie de Jong en zijn verloofde Mikky Kiemeney bekend hun eerste kindje te verwachten. De geruchten gingen al een tijdje daarvoor rond, nadat Frenkie gespot was in een T-shirt met daarop een ooievaar. In november werden Mikky en Frenkie voor de eerste keer ouders van een zoon, Miles.

Grootste supporter

Al maanden zitten Mikky en Frenkie op een wolk en zij genieten van ieder moment met hun lieve zoon. Frenkie speelde deze week een voetbalwedstrijd en daarbij waren zijn grootste supporters, Mikky en Miles, ook aanwezig. Miles droeg een voetbalshirt met zijn eigen naam en het rugnummer van zijn vader. Mikky en Frenkie stralen enorm en zij ontvangen dan ook honderden reacties en honderdduizenden likes onder deze foto. Wat is dit toch bijzonder…

https://www.instagram.com/p/C350JJsIdQB/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Mikky Kiemeney

Delen

Meer over Mikky Kiemeney

Lees alle artikelen over Mikky Kiemeney

Meer over Frenkie de Jong

Lees alle artikelen over Frenkie de Jong