Monica Geuze

Monica Geuze

Monica Geuze (27 maart 1995) is een Nederlandse vlogger, presentatrice en auteur van haar eigen boeken My Way en Unreleased. Ook heeft ze een paar jaar gewerkt als DJ. Verder bracht ze meerdere singles uit in haar tijd als diskjockey zoals Laten Gaan en Nu of Nooit.

Monica is vooral bekend geworden door haar eigen YouTube kanaal. Ze maakte veel vlogs over haar dagelijkse leven en had honderdduizenden abonnees op het platform. Begin 2023 maakte ze bekend te stoppen met vloggen. In 2019 presenteerde Geuze een seizoen van het populaire programma Love Island en Temptation Island. In 2023 heeft Monica aangekondigd het nieuwe panellid te zijn van het programma The Masked Singer.

Privé

Monica Geuze heeft een paar jaar een knipperlichtrelatie gehad met Jorik Scholten, ook wel bekend als Lil’ Kleine. Daarna kreeg ze een relatie met voetballer Lars Veldwijk. Met hem kreeg ze in 2018 een dochtertje: Zara-Lizzy. Sinds 2020 had Monica een nieuwe vriend, Robbert Kroese, met wie ze een huis kocht in Amsterdam. Begin 2023 maakte ze bekend uit elkaar te zijn.