Even binnenkijken bij het prachtige huis van Monica Geuze!
Zie ook:
Delen

Even binnenkijken bij het prachtige huis van Monica Geuze!

Bekend Influencer en presentatrice Monica Geuze heeft een nieuw huis gekocht in Amsterdam. Ze deelt af en toe een paar leuke beelden van haar nieuwe paleisje die ze helemaal opnieuw naar eigen smaak heeft ingericht. Wij zetten een paar foto's op een rijtje om een idee te krijgen hoe het er van binnen allemaal uitziet!

Even binnenkijken…

Monica heeft samen met haar nieuwe vriend Robbert een huisje gekocht in Amsterdam. Monica is al bijna anderhalf jaar samen met Robbert en volgens Monica maakt hij haar het ‘allergelukkigst.’ Robbert is ook heel lief met de dochter van Monica, Zara-Lizzy, en samen willen ze in de toekomst ook nog kinderen. Maar eerst kochten ze samen een huis!

De verbouwing

Monica was de afgelopen weken druk bezig met de verbouwing en inrichting van haar nieuwe huis. Ze deelde dan ook graag de updates van de verbouwing in haar Instagram verhaal.

Binnenkomst

Op deze foto is de hal bij binnenkomst te zien. Het ziet er schitterend  en modern uit. Een hele chic gouden behangetje met mooie print in combinatie met donkere kleuren: staat echt prachtig!

Keuken en eettafel

De eettafel heeft een crème marmeren blad en daaromheen staan zwarte velvet stoelen. Voor de keuken heeft ze gekozen voor donkere kastjes en een grijs/bruin blad. Heel stylish!

Woonkamer

Monica heeft gekozen voor een witte bank. Heel besmettelijk met kinderen, maar daar weet Monica vast raad mee! De zwarte tafel past ook perfect bij de donkere eetkamerstoelen en de donkere keuken. Al met al een prachtig geheel!

Lampen

De lampen die Monica heeft uitgekozen voor haar nieuwe paleisje zijn ook heel bijzonder. Zowel de lampen in de woonkamer als eetkamer zijn goud geven heel mooi licht.

De tuin

Het huis heeft een knusse en sfeervolle tuin. Hier kan je zeker iets moois van maken. En Monica kennende gaat dat helemaal goed komen!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monica Geuze

Heftige breuk voor Monica Geuze: 'Een bitterzoet afscheid'
Heftige breuk voor Monica Geuze: ‘Een bitterzoet afscheid’
WOW: Zóveel lijken Monica Geuze en haar broer op elkaar
WOW: Zóveel lijken Monica Geuze en haar broer op elkaar
Lees alle artikelen over Monica Geuze