100%NL Magazine Nikkie Plessen

Nikkie Plessen

Wie is Nikkie Plessen?

Nikkie Plessen (8 mei 1985) is een modeontwerpster, presentatrice, actrice, model en onderneemster.

Carrière

Ze begon haar carrière op televisie, waar ze een rol speelde in de soap Onderweg naar Morgen. Ook speelde ze in Goede tijden, slechte tijden, Kees & Co en de film Costa! en werd ze in 2006 vj bij TMF. Vanaf 2014 staat ze regelmatig aan de desk van RTL Boulevard als deskundige en in 2020 was ze onderdeel van de jury van het programma Dragon’s Den.

In 2011 lanceert Nikkie haar eigen kledingmerk NIKKIE. Het duurde niet lang voordat het modelabel een groot succes werd. Daarom richtte ze al snel een kledinglijn voor kinderen op genaamd Nik&Nik. Daarna volgden nog andere merken als Fifth House, Selected by Kate Moss en Sustain. Alle merken werden ondergebracht onder de bedrijfsnaam N-Brands.

Het liefdesleven van Nikkie Plessen

Sinds 2003 heeft Nikkie een relatie met miljonair Ruben Bontekoe. In tegenstelling tot Nikkie zelf, staat man Ruben niet zo vaak op de foto. Maar er zijn wel degelijk een paar leuke plaatjes van hem te vinden! Ze kreeg met haar grote liefde Ruben twee kinderen: Jolie en Alain. Jolie kwam in 2010 ter wereld en Alain in 2014. Eind vorig jaar hebben ze de familie uitgebreid met hondje Bobbie. Nikkie woont met haar gezin aan het Amsterdamse Vondelpark in een prachtig herenhuis. De inrichting van het pand is al net zo mooi als de plek waar het staat. Niet heel ver daar vandaan staat het hoofdkantoor van haar eigen kledingmerk NIKKIE. Benieuwd naar het prachtige gezin van Nikkie? Je ziet ze hier.