100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

Een uniek kijkje in het waanzinnige herenhuis van Nikkie Plessen!

Aan het Amsterdamse Vondelpark woont Nikkie Plessen samen met haar man Ruben en twee kinderen. In een prachtig, dubbel herenhuis. Zeker een kijkje waard!

Waanzinnig herenhuis

Vanaf het moment dat hun huidige woning te koop kwam te staan waren Nikkie en Ruben op slag verliefd. Aan Linda.Loves vertelde Nikkie destijds: ‘We hadden net een ander huis gekocht. Ook hartstikke mooi, maar ik was niet echt verliefd. Toen zag ik dit huis aan het Vondelpark te koop staan. ’s Avonds bekende ik Ruben dat ik stiekem door de ramen had staan kijken. Hij zei: ‘Ik ook.’ Nu wonen we er alweer veertien jaar.’

Het monumentale pand aan het Vondelpark telt maar liefst 5 verdiepingen, heeft een dakterras met jacuzzi , een lift én een tuin. Een droom om in te wonen. Nikkie heeft het huis met zoveel klasse en stijl ingericht, dat zie je meteen op de foto’s. In het midden van het huis is een vide gemaakt, waar je naar beneden kunt kijken naar een andere etage. Het plafond boven de vide is speciaal verzwaard voor een giga kroonluchter. ‘Je kunt hem van ver zien. Vanuit het Vondelpark vragen mensen zich af: wie hoort er bij die kolossale lamp? Nu weten ze het.’, aldus Nikkie tegen Vogue.

Op Instagram deelt Nikkie regelmatig foto’s van zichzelf in prachtige outfits. Haar jaloersmakende woning leent zich daarom ook goed als decor. Zo kunnen we op haar foto’s toch een glimp opvangen van de inrichting.

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen, Vogue.nl, Linda.Loves

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen