Roy Donders

Roy Donders

Wie is Roy Donders?

Roy Donders (28 februari 1991) staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger.

Carrière

Hij werd vooral bekend door zijn eigen televisieprogramma: Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Het programma wist hele hoge kijkcijfers te behalen. Er werden uiteindelijk 6 seizoenen uitgezonden van de serie. Ook lanceerde de stylist een eigen huispakkenlijn die als warme broodjes over de toonbank gingen en had hij een eigen kledingwinkel die helaas failliet ging in 2018. Daarnaast heeft Roy meegedaan aan programma’s als Expeditie Robinson (2019), Dancing on Ice (2019), Lang leve de liefde (2020) en De Alleskunner VIPS (2021).

Liefdesleven van Roy Donders

Roy Donders had bijna vijf jaar een relatie met Marvin Ophof. In 2018 liep de relatie op de klippen. In het verleden heeft Roy langdurige relaties gehad, allemaal met mannen. In 2022 brengt hij het nieuws naar buiten dat hij opnieuw verliefd is, maar dit keer op een vrouw! Zijn nieuwe liefde heet Michelle en Roy leerde haar kennen tijdens een vakantie in Griekenland. Vanaf het moment dat het tweetal elkaar leerden kennen sprong er al een vonkje over. In maart van dit jaar kondigde het stel aan een dochtertje te hebben gekregen. Het koppel heeft hun nieuwe kindje Rumi genoemd.