100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

LIEFDE: Aan déze vrouw heeft Roy Donders zijn hart verloren

Sinds kort is Roy Donders weer gelukkig in de liefde! De flamboyante Roy heeft aan déze vrouw zijn hart verloren....

Roy Donders

Roy Donders kennen we als ‘Stylist van het Zuiden’. Hij werd bekend na zijn eigen realityserie en natuurlijk van de harde krullen en de huispakken! 😉

Voor Roy staat er één ding altijd op nummer 1: zijn familie. Zijn vader is zó gek op zijn zoon dat hij vorig jaar een hele bijzondere tattoo liet zetten: het gezicht van Roy. De trotse vader van Roy met de gigantische tattoo zie je hier.

Verliefd op deze vrouw!

In het verleden heeft Roy langdurige relaties gehad, allemaal met mannen. Nu brengt hij het nieuws naar buiten dat hij opnieuw verliefd is, maar dit keer op een vrouw!

‘Dat kón toch helemaal niet?’ vraagt Roy zich af in een interview met Privé. Zijn nieuwe liefde heet Michelle en Roy leerde haar kennen tijdens een vakantie in Griekenland. Vanaf het moment dat het tweetal elkaar leerden kennen sprong er al een vonkje over. Toch wilden Roy en Michelle hier niet meteen aan toegeven.

Een paar weken na de vakantie, met Kerst, spraken Roy en Michelle. Toen hebben de twee wél de liefde naar elkaar uitgesproken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en zijn Roy en Michelle nog steeds heel gelukkig samen! Foto’s van Michelle zie je hieronder.

Beeld: Instagram Roy Donders, Instagram Darkmatter_images, Bron: Shownieuws, Story

Delen

Meer over Roy Donders

Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
Lees alle artikelen over Roy Donders