100%NL Magazine Stefano Keizers

Stefano Keizers

Stefano Keizers (24 augustus 1987) is bekend als Nederlands cabaretier en kleinkunstenaar. De naam Stefano Keizers is het pseudoniem en alter ego van Gover Julius Samuel Meit. Meit was tot 2013 zanger van de band Wooden Constructions en zanger in de groepen longsy en Meitje. Zijn alter ego Stefano Keizers ontstond in 2015 en kreeg een eigen biografie. De cabaretier was te zien in de programma’s De Slimste Mens en maakte zijn debuut als cabaretier in Erg heel.

Keizers was nog in veel programma’s te zien als Esperimensen, Maestro en Eus’ Boekenclub. Hij werd echter vooral bekend na zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje waar hij tweede werd. Zijn deelname aan dit programma leverde hem een rubriek bij de nieuwe talkshow van Humberto Tan. Keizers was in 2021 te zien in het programma Expeditie Robinson en viel als derde af.

Privé

De cabaretier is vrij geheimzinnig over zijn relaties, maar liet in 2021 weten dat hij en Ellis Kat uit elkaar zijn. Het is onbekend hoe lang de twee precies bij elkaar waren. Hij liet wel weten altijd trots op haar te blijven en op alles wat ze samen hebben meegemaakt.