100%NL Magazine Stefano Keizers
Zie ook:
Delen

Deze mooie dame brengt het hoofd van Stefano Keizers op hol!

'Verrader' Stefano Keizers mag zich gelukkig prijzen met zo'n mooie dame aan zijn zijde!

Stefano Keizers

Na zijn deelnames aan Expeditie Robinson, Maestro en Het Perfecte Plaatje doet Stefano nu mee aan het populaire programma De Verraders. En daar is hij niet zomaar een deelnemer, maar een Verrader!

Wat veel mensen niet weten is dat Stefano Keizers helemaal niet zijn echte naam is, maar zijn alter-ego! Benieuwd naar de échte naam van Stefano? Dat lees je hier!

Ex-vriendin

Een lange tijd was Stefano gelukkig met zijn vriendin en kustenares Ellis Kat. De twee hadden samen een grote passie: kunst!

Helaas mocht het niet zo zijn tussen de twee. In november 2021 bracht Stefano het nieuws naar buiten dat de twee niet langer samen zijn. Hij schreef hierover: ‘verdrietig nieuws: ellis en ik zijn uit elkaar. het is niet anders. we hebben alles geprobeerd om dit te voorkomen maar uiteindelijk was er geen andere conclusie mogelijk dan deze hele nare.’

Loes Wijnhoven

Gelukkig voor Stefano vond hij begin dit jaar een nieuwe liefde. Hij liet zijn oog vallen op de mooie zangeres Loes Wijnhoven. De twee genoten al snel van een mooie vakantie op Curacao, het eiland waar de familie van Stefano woont.

Het management van Stefano stuurde twee hele lieve foto’s van het gelukkige stel naar de redactie van RTL Boulevard, die foto’s zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Stefano Keizers, RTL Boulevard

Delen

Meer over Stefano Keizers

Stefano Keizers introduceert verdomd handig mondmasker ‘lip lapje’
Stefano Keizers introduceert verdomd handig mondmasker ‘lip lapje’
Stefano Keizers shockeert volgers met bijzonder hoofddeksel
Stefano Keizers shockeert volgers met bijzonder hoofddeksel
Lees alle artikelen over Stefano Keizers