100%NL Magazine Sylvie Meis

Sylvie Meis

Sylvie Meis (13 april 1987) is een Nederlandse presentatrice, actrice en model. Ze voltooide de hbo-opleiding Personeel en Arbeid, maar ontdekte wat later haar interesse voor televisie. Haar televisie carrière begon in 1997 toen ze een figurantentol in Goede tijden, slechte tijden kreeg. Twee jaar later, in 1999, presenteerde ze verschillende programma’s voor Fox Kids. Zo was ze de presentatrice van de Smiths 24 Games en Pokémon Flippo Update 

Carrière Sylvie Meis

Ook speelde Meis in meerdere series. Zo was ze Ice in de serie Costa! en de spin-off Pista! In een clip van Clouseau was ze in 2002 ook te zien. Een jaar later, in 2003, begon Meis bij de muziekzender MTV. Hier presenteerde ze het programma De Dag Top 5. Ditzelfde jaar stapte ze echter over naar TMF en presenteerde ze Babe Trap met Sylvie Meis en vervolgens in 2004 het nieuwe programma Modelfacts.

Naast een succesvolle carrière met presenteren werd Sylvie Meis in 2002 als ‘tv-babe van het jaar’ uitgeroepen. Niet veel later, in 2003, werd ze benoemd als meest sexy vrouw door het mannenblad FMH. Ook in Duitsland was Sylvie populair en behaalde ze de derde plaats in de Top 5 mooiste spelersvrouwen van het WK voetbal bij het Duitse blad Die Welt.

In 2010 sloot Sylvie een contract af bij Firma Mega Models. Een toppunt van haar modellen carrière was in 2007 toen ze op de cover stond van Otto. In 2008 en 2012 was ze te gast in de show Wetten, das…?  Tussendoor was ze in 2009 uitgeroepen tot best geklede vrouw van Nederland door het blad Jackie.

Na een lange tijd keerde Sylvie in 2016 weer terug op de televisie toen ze bij SBS6 het programma Wedden dat ik het kan presenteerde. Vervolgens heeft ze in 2019 in de Duitse film Misfit mevrouw Himmelmann gespeeld.

Privé 

Sylvie heeft het niet alleen druk gehad met werken, maar ook met haar liefdesleven. Deze begon in 1997 toen ze een relatie kreeg met de NAC-voetballer Maarten Atmodikoro. Na twee jaar werd de relatie beëindigd en kreeg ze kort een relatie met Tim Immers. In 2002 had ze een relatie met ene Derk, maar later bleek dat hij al getrouwd was. Ze waren een jaar samen geweest. Haar eerste relatie die echt een succes leek te zijn was met Rafael van der Vaart. In 2005 trouwde het stel en kregen ze hun zoontje Damián.

Scheiding Rafael en Sylvie

Na 10 jaar bleek echter dat het niet helemaal soepel liep tussen de twee. Sylvie had namelijk meerdere affaires gehad, met haar bodyguard Sébastian Jondeau en Dance-partner Christian Polanc. En alsof dat niet erg genoeg was werd later bekend dat ze ook een affaire had met piloot Balasz Vajta. Als gevolg hiervan kondigden Sylvie en Rafael hun scheiding aan op oudejaarsavond in 2012. Hierna had ze nog enkele korte relaties met zakenman Guillaume Zarka, R&B-zanger Robin Thicke, naaktmodel Jared Moore en graaf Luis Medina Y Abascal. Deze relaties werden echter allemaal afgebroken. Net als haar relaties met bankier Samuel Deutsch, clubeigenaar Maurice Mobetie en voetballer Sami Khedira. En hoewel het leek alsof ze eindelijk de juiste man had gevonden bij Charbel Aouad, werden de huwelijksplannen met hem toch geannuleerd in 2018. Een jaar later kreeg ze een relatie met Bart Williams, maar dat ging in 2019 ook weer uit.

Huidige relatiestatus Sylvie

Na deze mislukte relaties was het Sylvie toch weer gelukt de liefde te vinden bij kunstenaar Niclas Castello. In 2020 zijn de twee getrouwd en zijn daarna 2,5 jaar samen geweest. Helaas is ook deze relatie in de soep gelopen. Op dit moment lijkt Sylvie te genieten van haar vrijgezelle leven.