Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz

Winston Ronald Gerschtanowitz (2 oktober 1976) is bekend van zijn carrière als televisiepresentator en als acteur. Winston werd bekend door het spelen van Harm van Cloppenburg in de soap Goudkust. Vanaf 2005 is Winston overgestapt naar de zender Talpa. Vervolgens heeft hij de programma’s Thuis en In de huid van… gepresenteerd. In 2008 volgde hij Daphne Bunskoek op als presentator van RTL Boulevard. Daarnaast was Gerchtanowitz co-presenator bij het bekende programma The Voice of Holland. Het programma Postcode Loterij: Beat the Crowd op RTL 4 presenteerde Winston samen met Nicolette van Dam. Bij het programma Dancing On Ice was Winston zowel presentator als deelnemer.

Carrière Winston Gerschtanowitz

Gerschtanowitz heeft ook een eigen bedrijf: Media Republic. Het bedrijf ontwikkelt multimediale televisieformats. Ook is Winston van 2015 tot 2016 commercieel directeur geweest van productiemaatschappij Talpa. Een jaar later, in 2017, stapt Winston van RTL 4 over naar SBS6.  

Privé

Winston en zijn vrouw Renate Verbaan zijn ondertussen al 21 jaar bij elkaar. Ze trouwden in 2011 en hebben twee zoons. Julian werd geboren in 2008 en Benjamin volgde twee jaar later in 2010. Winston en Renate werden door een gemeenschappelijke vriendin gekoppeld, waarna ze samen wat gingen eten. Hoewel ze het niet hadden verwacht, was het etentje een groot succes: Ook nu zijn de twee nog dolgelukkig met elkaar.