100pmagazine_doemdate
Zie ook:
Delen

Nick: “nadat ze voor het zoveelste weekend onbereikbaar was, begon ik wel argwaan te krijgen”

In onze rubriek 'Doemdates' lees je de meest gênante, bizarre, rare en gekste situaties ooit die lezers van 100%NL Magazine mee hebben gemaakt tijdens een date.

Deze de keer het verhaal van Nick (32) die zijn toenmalige vlam op een bijzondere manier betrapte.

Nieuwe buurvrouw

“Een paar jaar geleden woonde ik nog in een appartementencomplex. Ik wist dat er een nieuw meisje was komen wonen, maar had haar nog niet eerder gezien. Opeens kwam ik haar tegen op de gang. Ik vond haar een mooie verschijning: een prachtige blondine met grote, felblauwe ogen. Echt een heel mooi meisje. Ze heette Kim en we raakten aan de praat. We hadden meteen een goede klik. In hetzelfde gesprek stelde ze voor om een keer een hapje te gaan eten. Het ging allemaal heel spontaan.”

“De week erop zijn we een hapje gaan eten. We hebben de hele avond gezellig gekletst en van het een kwam het ander…Meer dates volgden en we hadden het echt heel leuk samen. Althans, ik was écht in de veronderstelling van wel. Achteraf bleek dat evengoed niet helemaal wederzijds te zijn…”

“Van een ontmoeting tussen haar ouders en mij is het nooit gekomen”

“Kim vertelde me dat haar ouders in Duitsland woonden. Ik heb die mensen zelf nooit ontmoet, want tot een ontmoeting tussen ons is het dus nooit gekomen. Kim vertelde wel eens over haar familie in Duitsland, maar deed daar altijd een beetje vaag over. Vond een ontmoeting tussen ons ook nog niet zo erg nodig…Daar zocht ik op zich nog niet veel achter, vond het voor nu wel prima eigenlijk. Zo nu en dan ging ze wel eens naar Duitsland en dan stuurde ze me foto’s dat ze daar aan het paardrijden was.”

“Over haar tripjes naar Duitsland deed ze altijd erg vaag”

“Op een gegeven moment moest ze wel heel erg vaak naar Duitsland. Om de minste redenen vertrok ze naar haar ouders, om daar vervolgens een heel weekend te blijven. Na haar weekendjes in Duitsland deed ze altijd heel erg vaag. In het begin zocht ik daar nog niet zoveel achter. Maar toen ze mij op een gegeven moment ook geen foto’s meer stuurde én het hele weekend onbereikbaar was, begon ik argwaan te krijgen. Ik had ergens het gevoel dat het gewoon niet klopte.”

“In een opwelling kocht ik zo’n GPS-tracker”

“Na het zoveelste weekend waarin ze van de aardbodem verdwenen leek, en op maandag ontzettend vaag tegen me deed, ben ik gaan surfen op internet. In een opwelling heb ik voor een prikkie zo’n GPS-tracker besteld. Diezelfde avond nog heb ik deze onder haar auto gehangen.”

“De volgende dag belde ze me, waarop ze me liet weten dat ze onverwachts wéér naar haar ouders in Duitsland moest. “Waarop ik antwoorde: Prima joh, ik zie je volgende week wel weer!

“De GPS-tracker gaf mij een melding over de reis. En zoals ik al vermoedde, ging deze niet naar Duitsland. Kim reed richting Purmerend en uiteindelijk stopte ze ergens in een gehucht in de kop van Noord-Holland. Ik wist dat daar haar ex woonde.”

“Ik dacht dat jij bij je ouders zat?”

“Ik heb haar die avond meteen gebeld om haar te confronteren, maar ze nam verrassend genoeg haar telefoon niet op. Toen ze me terugbelde, vertelde ik haar dat mijn broertje net met autopech in Friesland was aanbeland. En toen ik hem ging ophalen, zag ik opeens haar Ford Ka voorbij scheuren. “Ik dacht dat jij bij je ouders zat?” Vroeg ik quasi verbaasd. “Of ben je soms via Friesland gereden?” Waarop ze snauwend vroeg of ik haar soms aan het checken en aan het volgen was? Tijdens dit gesprek blééf ze maar ontkennen. Toen wist ik natuurlijk al genoeg.”

“Uiteindelijk kwam ze op maandag weer terug en heb ik de tracker onder haar auto vandaan gehaald. Ik heb haar wederom geconfronteerd en gevraagd of ze nog met haar ex omging, maar ze bleef ontkennen. Ook kon ze me geen foto’s tonen van het afgelopen weekend bij haar ouders. Maarja, die waren er natuurlijk ook niet…Toen heb ik onze ‘relatie’ natuurlijk meteen beëindigd.”

“Kim heb ik daarna nooit meer gesproken. Ik betwijfel of ze wel echt familie in Duitsland heeft, maar zal het nooit weten.”

Heb jij ook een grappig of gek date-verhaal die je (anoniem) zou willen delen? Mail ons dan: [email protected]

Delen