100%NL Magazine koffie
Delen

Dit zegt jouw ontbijt over je persoonlijkheid!

Ben jij een sapje, een bruine boterham of een gebakken ei?

Een sapje

Jij bent een trendsetter en volgt alle nieuwe trends op de voet. Je streeft een healthy lifestyle achterna en dan kan een sapje of een smoothie niet ontbreken. Iedere ochtend barst je van de energie door alle vitaminen die jij al vroeg binnen krijgt!

Een boterham met hagelslag

Niets geen poespas, gewoon een degelijke boterham met een lading hagelslag eroverheen. Jij blijft altijd trouw aan jezelf en laat je nooit beïnvloeden door de laatste trends. Daarnaast ben je veel te ongeduldig om een uitgebreid ontbijt in elkaar te flansen.

Yoghurt

Waarschijnlijk heb je iedere dag hetzelfde ritueel. Bakje yoghurt, granola erbij en aan de slag! Jij wilt je dag vol goede moed en gezond beginnen! Het leven kan jou niet verrassen, jij bent namelijk altijd op alles voorbereid!

Gebakken ei

Jij leeft je leven zoals je die zou moeten leven. Iedere ochtend neem je ruim de tijd om een heerlijk eitje voor jezelf te bakken en trekt je niets aan van stress of druk. En zo sta je ook in het leven; relaxed!

Iets on the go

Ontbijten? Niet voor jou! Waarom zou je eerder opstaan om te ontbijten terwijl je dat ook onderweg kunt eten? Jij hebt namelijk altijd haast, kent geen rust en leeft voor gemak. Ook ben je creatief omdat je je iedere ochtend weer laat verrassen wat voor ontbijt het die dag wordt.

Iedere ochtend iets anders

Jij houdt maar van één ding: afwisseling! Niets ergers dan de avond ervoor al weten wat je de volgende ochtend gaat eten. Afwisseling en avontuur is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Routine is niet jouw ding!

Niets

Deze mensen zitten er ook tussen en jij schaamt je hier niet voor! Jij bent namelijk veel te druk om überhaupt te ontbijten en altijd met je gedachten ergens anders. Een echte dromer dus!

Bron: libelle Beeld: iStock

Delen