Food Places cocktail
Zie ook:
Delen

Gek op appeltaart? Dan moét je deze cocktail echt proberen

Cocktail én appeltaart-liefhebbers opgelet: na het proeven van dit drankje wil je nooit meer iets anders!

Feestdagen

Als wij aan feestdagen denken, denken wij aan lekker eten en heerlijke drankjes. De recepten voor kerststollen, kalkoen, wildstoof, quiches en oliebollen zie je overal voorbijkomen, maar daar hoort natuurlijk ook een lekker drankje bij. Food Places heeft dé perfecte cocktail gemaakt en gedeeld met haar volgers.

Appel-kaneel cocktail

Lucia van Food Places is gek op appeltaart en zij weet dat veel van haar volgers dit ook lekker vinden. Hetgeen waar zij ook blij van wordt, zijn cocktails. Na heel wat cocktails geproefd te hebben, had Lucia het idee om een soort appeltaart cocktail te maken en zij is heel blij met het resultaat. ‘Ik dronk deze cocktail binnen enkele minuten op en vergat even dat er ook alcohol in zat. Zó lekker.’

De cocktail is gemaakt met onder andere Licor 43, Disaronno Velvet, appelsap, kaneel en room. Een gouden combinatie volgens Lucia van Food Places.

Benieuwd naar het recept van deze cocktail? Klik dan op deze link. Benieuwd naar meer heerlijke recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen