100%NL Magazine Rigatoni Food Places
Zie ook:
Delen

Lucia: ‘Dit is misschien wel één van m’n lekkerste recepten’

Hou jij net zo veel van de Italiaanse keuken als wij en gaat jouw hart sneller kloppen van een bord pasta? Dan is dit recept écht iets voor jou!

Pasta

De Italiaanse keuken is misschien wel de meest bekende in de hele wereld. Overal zijn Italiaanse restaurants te vinden en pasta’s worden bij mensen thuis heel veel nagemaakt. Geheel begrijpelijk als je het ons vraagt, want wij worden heel blij van een goed bord pasta met flink wat geraspte kaas erover. Wie hier ook van houdt, is Lucia van Food Places. Zij deelt dagelijks nieuwe recepten met haar duizenden volgers en de pasta recepten worden het meest nagemaakt.

Rigatoni in pittige puntpaprikasaus

Als wij tussen de pasta recepten op de website en Instagram van Food Places kijken, zien wij er veel waarvan wij beginnen te watertanden. Degene die gelijk opviel, was de rigatoni in pittige puntpaprikasaus. De oranje kleur sprak ons gelijk aan en het gerecht zag er overheerlijk uit. Wij zijn niet de enige die hier enthousiast van werden, want ook de volgers van Food Places gingen uit hun dak. De pasta werd in korte tijd honderden keren opgeslagen en heel vaak nagemaakt.

‘Deze pasta is een variant op mijn pittige puntpaprika soep. Die vonden mijn volgers zo lekker, dus daarom maakte ik er nu een pasta van. Die viel duidelijk ook heel goed in de smaak haha. Zelf heb ik hier weer veel te veel van gegeten, want ik vond het gerecht te lekker. Alleen maar een goed teken natuurlijk.’ 😉

Benieuwd naar het recept van deze pasta? Klik dan op deze link. Benieuwd naar de overige gerechten van Food Places? Klik dan op deze link.

https://www.instagram.com/p/CxuTFeGsuV1/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Food Places.

Delen