Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: Avocadotoast met ei en sriracha

Lucia van foodblog Food Places stond onlangs samen met Han Go, van het bekende merk Go-Tan, in de keuken. Samen maakten zij een héérlijk, maar simpel broodje.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met bijna 32.000 volgers op Instagram en ruim 14.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Samen met Han Go

Onlangs stonden Lucia en Han Go, van het bekende merk Go-Tan, samen in de keuken. Zij maakten een makkelijk broodje die lekker is en ook nog eens gezond. Het werd een avocadotoast met ei en sriracha van Go-Tan. Lucia koos de sriracha mayonaise, maar Han houdt van extra pittig en hij ging voor de sriracha. Zij vonden dit broodje allebei hartstikke lekker en Lucia eet deze nu regelmatig als ontbijt of lunch. ‘Het staat zo op tafel, vult enorm en is gewoon hartstikke lekker. Je kan een broodje als deze altijd nog afmaken met bijvoorbeeld een plakje zalm of wat stukjes kip. Maak er je eigen feestje van’, vertelt Lucia.

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link, of kijk de video hieronder. Benieuwd naar meer recepten van Lucia? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen