Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: Pastasalade met rode pesto, kip, gefrituurde courgette en serranoham.

Een recept waar je Lucia van Food Places 's nachts voor wakker mag maken: Pastasalade met rode pesto, kip, gefrituurde courgette en serranoham.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met ruim 31.000 volgers. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Viral op Instagram

Pastasalades doen het op Lucia’s foodblog heel goed. Mensen houden van salades, maar willen wel dat het vult. De oplossing: voeg er pasta aan toe. Je kan elke willekeurige pastasoort kiezen, maar Lucia’s favoriet voor pastasalades is toch de farfalle (vlinderpasta).

Vorig jaar ging er een recept viral op Lucia’s Instagram. Het was de pastasalade met kip en mangosalsa. Lucia weet zeker dat het dit jaar deze pastasalade met zelfgemaakte rode pesto, kip, gefrituurde courgette en serranoham gaat worden. ‘Ik vind dit recept er niet alleen heel goed uitzien, maar het was ook onwijs lekker. Ik weet toevallig dat mensen van recepten met pesto houden, dus dit moet een succes worden.’

Deze pastasalade staat in korte tijd op tafel en is ‘s middags, ‘s avonds, maar ook als bijgerecht tijdens een BBQ heel lekker.

Klik op deze link voor het recept. Benieuwd naar meer recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Food Places

Delen