Butter Chicken Food Places
Zie ook:
Delen

SMULLEN MAAR: Dít butter chicken recept wil jij vandaag nog proberen!

Wij van de redactie hebben deze noedels allemaal al geproefd en wij hebben nog urenlang zitten watertanden. Wat. was. dit. lekker!

Butter Chicken Noedels

Butter Chicken is een Indisch gerecht dat vaak met rijst of naanbrood wordt gegeten. De kip wordt gemarineerd met yoghurt en kruiden en de saus wordt gemaakt van tomatenblokjes, room en heel veel kruiden. Een smaakexplosie in ieders mond.

Lucia van Food Places maakte al eens eerder een butter chicken recept met rijst, maar dit keer bedacht zij er een nieuwe variant op: butter chicken noedels. Naast de noedels, kip en saus, zitten er ook groenten in verwerkt. Niet alleen Lucia, maar ook al haar vrienden, familie en collega’s gingen uit hun dak. ‘Na het delen van een foto in mijn Instagramstory en een foto op Snapchat, sloeg mijn mobiel bijna op hol. Mensen vroegen massaal om het recept en dat terwijl ik nog aan het eten was’, vertelt Lucia.

Reacties

Volgers gingen elkaar taggen onder het recept en het gerecht werd binnen enkele uren honderden keren opgeslagen. De reacties waren dan ook fantastisch. ‘Lucia… Ik wil even zeggen dat ik dit één van je lekkerste gerechten vindt’, ‘Wat ziet dit er fantastisch uit zeg’, ‘Wij houden dit recept in onze routine. Dit ga ik zeker vaker maken’ en ‘WOW. Zo heb ik nog nooit butter chicken gegeten, maar wat was het lekker’, is een greep uit de reacties.

Food Places

Lucia van Food Places belooft de kooksensatie van Nederland te worden. Zij maakt dagelijks duizenden mensen blij met haar nieuwe, zelfbedachte recepten. Het begon als een grapje, maar het account groeide in korte tijd uit tot een grote hit. ‘Het is bizar wat er gebeurt. Ik word overspoeld met berichten, mensen spreken mij aan en mijn recepten worden duizenden keren opgeslagen en nagemaakt. Ik vind het nog steeds heel gek om dat te beseffen.’

Klik op deze link om naar Food Places te gaan.

https://www.instagram.com/p/CxKU0DAMnBM/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Food Places.

Delen