100%NL Magazine Food Places
Zie ook:
Delen

FRIS EN LEKKER: witte chocolade cheesecake met mango gelei

Wie wordt er niet blij van een lekkere punt cheesecake? Van deze frisse en vrolijke variant gaat iedereens hart sneller kloppen!

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met ruim 29.000 volgers. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Cheesecake

Een taart waar je veel mensen heel blij mee maakt, is een cheesecake. Met deze taart kan je eindeloos variëren en dat maakt het misschien wel zo leuk (en lekker). Lucia van Food Places maakte vier jaar geleden haar eerste cheesecake en daar is het niet bij gebleven. Smaken als Bounty, Pornstar- en Espresso Martini, appelkruimel en Lotus zijn op haar blog te vinden, maar nu ook een witte chocolade cheesecake met mango gelei. ‘Ik had vooraf niet verwacht dat deze zó lekker zou zijn.’ Op deze cheesecake heeft Lucia ongelooflijk veel positieve reacties ontvangen. ‘Mijn dm ontplofte gelijk en de mensen die ‘m hebben geproefd, vonden hem net zo lekker als ik. Een geslaagd recept dus.’

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Wil je meer recepten van Food Places zien? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Food Places

Delen