HANDIG: altijd een ‘good hairday’ met dit product!
Delen

HANDIG: altijd een ‘good hairday’ met dit product!

Iedereen kent ze wel. Die mensen van wie het haar altijd goed lijkt te zitten. Stiekem dromen we daar natuurlijk allemaal van, maar helaas is niet iedereen van nature gezegend met haar dat altijd goed zit. Toch is het – met een beetje hulp van de juiste stylingtools – niet onmogelijk!

Pluizig haar

Veel mensen ergeren zich vooral aan het pluizen van hun haar en hebben daarvoor al van alles geprobeerd, maar het ‘wondermiddel’ nog niet gevonden. Gelukkig hoef je niet langer te wachten op een wonder, maar kun je het over laten aan de techniek!

Techniek

Misschien denk je nu ‘huh, haar en techniek, wat heeft dat nou met elkaar te maken?!’. Het antwoord is dat het heel veel met elkaar te maken heeft, kijk maar naar de techniek in föhns en andere haarstylingtools.

Nieuwe Airwrap!

Een koploper als het gaat om techniek is Dyson haircare. Zij brachten onlangs een nieuwe variant van de Dyson Airwrap uit en hierbij maken ze veel gebruik van de Coanda techniek. Deze techniek maakt een einde aan pluizig haar. Coanda klinkt misschien heel technisch, maar is eigenlijk heel simpel: Het Coanda-effect treedt op wanneer een luchtstroom met hoge snelheid naar een oppervlak geleid wordt, en de luchtstroming als gevolg van verschil in druk zich aan het oppervlak hecht.

De Dyson Airwrap multistyler maakt gebruik van een krachtige en nauwkeurige luchtstroom om van nat tot droog haar te kunnen stylen, waarbij je begint met stylen als je haar 80% droog is, waardoor de afhankelijkheid van extreme hitte wordt verminderd en het haar wordt beschermd tegen onnodige schade.

Voor elk haartype

De nieuwe Dyson Airwrap multityler heeft voor ieder haar type de juiste opzetstukken, namelijk:

  • Coanda gladmakende droger: Meerdere standen in één opzetstuk, voor eenvoudig stylen. Gebruik de pre-style modus om je haar van nat naar 80% droog te krijgen, of maak je stijl af door pluizig haar te verbergen in de styler modus, op 100% droog haar.
  • Stevige en zachte gladmakende borstels: Verbeterde Coanda-luchtstroom trekt het haar aan en lijnt het uit met meer controle. Zorgt voor een luchtstroom dat je haar tegelijk droogt en in model brengt, voor een gladder, steiler resultaat. Er zijn stevige en zachte gladmakende borstels beschikbaar.
  • Airwrap opzetstukken: Verander de richting van de luchtstroom tijdens het stylen. Creëer krullen met de klok mee en tegen de klok in met één opzetstuk om de stylingtijd te verkorten. De Coanda-luchtstroom trekt haar aan en wikkelt het zelf rond het opzetstuk. Creëer natuurlijke, volumineuze krullen met lucht. Verkrijgbaar in 30 mm, 40 mm, 30 mm lang, 40 mm lang en 20 mm lang opzetstukken voor diverse haarstijlen.
  • Opzetstuk met brede tanden: Speciaal ontworpen voor krullend en kroeshaar en heeft sterke tanden die het haar tijdens het drogen verlengen of vorm en volume geven.
  • Ronde volumeborstel: Ronde borstel om volume en vorm in het haar te brengen. Ideaal voor fijner, dunner en stijl haar.

Doei bad hairdays!

Met de nieuwe Dyson Airwrap Multistyler kun je dus rustig gedag zeggen tegen bad hairdays. Je koopt ‘m via de site van Dyson voor € 549. Mocht je de vorige editie van de airwrap al in je bezit hebben, kun je ook alleen de nieuwe opzetstukken bijkopen voor € 35 per stuk. Deze nieuwe opzetstukken passen ook perfect op de vorige variant van de airwrap.

Delen