100%MODE: Dit zijn de leukste back to school trends voor kids!
Delen

100%MODE: Dit zijn de leukste back to school trends voor kids!

De scholen in het hele land zijn inmiddels weer begonnen en de nieuwe najaarscollectie druppelt langzaam binnen bij alle kledingwinkels. Er zijn dit jaar weer een paar hele leuke trends waar jij als moeder en jouw kinderen heel blij van worden. Van stoer, tot schattig en zelfs ruitjes en pailletten zien we voorbijkomen. Bekijk hieronder alle leuke trends.

Even wegdromen

Houdt jouw kind van roze, glitter en jurkjes? Dan is deze trend op haar lijf geschreven! Wissel roze shirtjes af met zwierige jurkjes of zelfs een tule rok. Combineer het met andere gekleurde items of juist met basics. Ook leuk: een lange rok tot net boven de enkels!

Opvallende prints

Dit najaar zien we ook weer heel veel leuke printjes voorbijkomen. Denk aan panterprint, zebraprint of leuke streepjes. Daarbij kun je ook verschillende printjes combineren. Niets is gek genoeg dit jaar!

Metallic & Pailletten

Roze, bruin, blauw, rood, zilver of goud: alle soorten metallic kleuren zien we veel terugkomen dit jaar. Heel geschikt voor meiden die een beetje stoere kleding willen dragen. Pailletten zijn dan weer meer voor de kleine diva’s die wel van een beetje glitter en glamour houden.

Ruitjes voor zowel meiden als jongens

Denk aan geruite of geblokte hemden met daarover stoere bretels en eronder een leuke broek. Ruitjes zie je ook veel voorbijkomen in meisjes kleding. Denk aan schattige jurkjes met dit leuke printje.

Slogans en emblemen

Stoere slogans zijn ontzettend populair bij de jeugd. Of het nu op de rug staat of op de voorkant van een kledingstuk. Denk aan slogans als ‘to cool for school’ of ‘rules are made to be broken’. Naast slogans zien we ook veel emblemen voorbijkomen. Denk aan emblemen die zijn geïnspireerd op luchtvaart, de marine of autocoureurs.

Galaxy

Nu we het toch over luchtvaart hebben, naast emblemen is ook veel kleding geïnspireerd op de luchtvaart. Holografische stoffen en leuke prints toveren je om tot echte ruimtesuperheld. Buitenaards mooie styling. 😉

De sportieve look

Je ziet steeds vaker dat streetwear overloopt in sportswear. Denk aan een stoer paar sneakers met daarboven een spijkerbroek en sportieve hoody. Strakke lijnen, basis wit en veel logo’s zijn ook kenmerken van deze stijl. Stoer en comfortabel tegelijkertijd!

Delen