100%NL Magazine droge lippen
Delen

100%BEAUTY: de beste tips om droge lippen aan te pakken!

De lippen worden de laatste tijd nog zelden beroerd nu wisselende contacten op dat gebied worden afgeraden en de ellenbogen de begroetingstaken hebben overgenomen. Maar we zouden het achter diezelfde ellenbogen hebben als we zeggen, dat we dat prima vinden. Want even eerlijk… Heb jij ook zo’n zin om iedereen weer te zoenen!? Toch mag je je lippen niet vergeten als het gaat om verzorging.

hannah’s zoen garantie!

Heb je last van droge lippen of neemt het volume af? Gebruik dan hannah Lip Touch! Deze zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. Het resultaat? Volle, gezonde en – als het een beetje mee zit – kussende lippen! hannah Lip Touch € 15

Glossy

Wil jij je lippen verzorgen en tegelijkertijd voorzien van een prachtige glans? Bij Kruidvat hebben ze sinds kort producten verkrijgbaar van het merk NOTE Cosmétique, waaronder een heerlijke shiny Lip Corrector die je lippen soepel en zacht houdt en laat glanzen. De lipgloss bevat sheaboter en vitamine E die je lippen hydrateren en bovendien laat het je lippen voller lijken. Voor maar € 9,95 is deze must-have van jou.

Werk aan de winkel

Of zoals Marijke Helwegen zou zeggen, lipjes getuit, borstjes vooruit. En die getuite lippen moeten eerst in topconditie gebracht worden voordat ze weer aan het werk gaan. Scrubben is goed voor de doorbloeding en om velletjes weg te halen. Giet warm water over een zakje groene thee en wrijf hiermee over je lippen.

Wegpoetsen

Koop een zachte tandenborstel om daarmee je lippen te scrubben en gebruik een milde scrub of een vette crème om de lippen tegelijkertijd te voeden.

Blauwtje?

Mensen met een lichte huidskleur hebben ook weinig pigment in hun lippen. Bij extreme kou trekt het bloed uit de bovenste lagen van je huid om warmteverlies tegen te gaan. In de lippen betekent dit dat je letterlijk blauw van de kou kunt zien.Door je lippen bij extreme kou te beschermen tegen de kou met een lekkere dikke sjaal, bescherm je ze ook tegen uitdroging en kloofjes.

Als bijen op de honing…

Honing heeft van nature een sterk hydraterende werking en is rijk aan antibacteriële en antioxiderende eigenschappen, waardoor het je lippen beschermt en het ontstaan van infecties tegengaat.

Hotlips

Schrale en branderige lippen verkoel je op een hele fijne en natuurlijke manier door er met een schijfje komkommer overheen te wrijven.

Delen