De beautyhack van Kim (42): “Ik heb meer volume dan ooit door maar één product te gebruiken
Delen

De beautyhack van Kim (42): “Ik heb meer volume dan ooit door maar één product te gebruiken”

Wij spraken 100%NL Magazine-lezer Kim (42) over haar haarroutine. Want of je nu lang of kort haar hebt, elke vrouw droomt van haar met veel volume. Kim heeft in haar zoektocht naar volume al veel producten gebruikt, maar heeft uiteindelijk een grote favoriet: de natuurlijke shampoo en conditioner van Skoon!

Kim: “Het heeft bij mij altijd moeite gekost om meer volume in mijn haar te krijgen. Denk aan ondersteboven mijn haar föhnen, mijn haar volgooien met volume poeder of tot vervelends aan toe droogshampoo in mijn haar spuiten. Niet echt bevorderlijk voor de gezondheid van je haar en hoofdhuid. Bovendien moest ik elke dag weer alle poedertjes en sprays uit mijn haar wassen, waardoor mijn haar snel vet werd en er van volume hélemaal geen sprake was. Ik besloot het over een andere boeg te gooien.”

“Ik ben gestopt met het gebruiken van alle producten die beweren dat je haar na gebruik meer volume krijgt. Op de lange termijn doet het je haar namelijk geen goed en het volume is na één windvlaag alweer verleden tijd. Op een avond keek ik naar het programma Jinek en daarin vertelde Teun van de Keuken over het gebruik van microplastic in verzorgingsproducten. Wat bleek? Door middel van de app ‘Beat the Microbead’ ontdekte ik dat in de meeste producten die ik voor mijn haar gebruik microplastic zit. Ik vond het niet echt een fijn idee dat ik elke dag minuscule stukjes plastic op mijn hoofdhuid aan het smeren was. Ik ging dus op zoek naar haarproducten zónder microplastics.”

“Toen vertelde mijn vriendin over de producten van Skoon. Deze producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van microplastics. Het deed me gelijk denken aan vroeger! De shampoo en conditioner van Skoon zitten namelijk niet in een plastic fles, maar lijken op de blokken zeep van vroeger. Bovendien is het heel goedkoop in gebruik: 1 blok staat namelijk gelijk aan 3 flessen normale shampoo!

Hoe gebruik je het? Je beweegt de shampoo of conditioner bar door je natte haar en masseert het tot het lekker gaat schuimen. Daarna spoel je het uit. Dit heeft mijn haar ontzettend goed gedaan en ik was het tegenwoordig ook maar drie keer per week. Ik heb meer volume dan ooit en daarvoor heb ik geen tientallen producten meer nodig. Je bestelt de shampoo en conditioner bars gemakkelijk via Bol.com en die brengen het binnen enkele dagen aan je deur. Een wereld van verschil!”

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Skoon Natural Cosmetics.

Delen