100%NL Magazine Vaderdag
Delen

Waarom dít het beste Vaderdag-cadeautje aller tijden is!

Heb jij nog geen cadeautje gescoord voor Vaderdag en slaat de paniek toe? Geen stress! Dit is het beste Vaderdag-cadeautje dat jij kunt geven!

Keuzes keuzes…

Heb jij geen flauw idee waar je jouw vader dit jaar mee moet verrassen voor Vaderdag? De beste man heeft alles al, of je hebt gewoon 0 inspiratie… Vaderdag staat voor de deur en dat kan de nodige stress opleveren!

Maar wees gerust…wij hebben het allerbeste Vaderdag-cadeautje die jij met een gerust hart kunt geven. Het enige dat je hoeft te doen is het op tijd bestellen. 😉

Het beste Vaderdag-cadeautje aller tijden!

Is jouw vader een echte kolenbaas en gek op barbecuen? Met deze gave 100%NL schorten steelt jouw vader tijdens de buurtbarbecue de show! Het schort is verkrijgbaar in drie leuke uitvoeringen. Wil je liever iets persoonlijks? Ook dat is mogelijk. Daarnaast zijn er diverse gave t-shirts voor jouw held verkrijgbaar. Je shopt jouw ultieme vaderdagcadeautje hier!

Geeft jouw vader helemaal niets om barbecuen maar geniet hij liever van een glas ijskoud bier? Ook daar bestaat het ideale t-shirt voor! Het shirt 100%bierbuik is dan het allergrappigste wat je kunt geven. Die shop je hier!

100pmagazine_bbq_3

Beeld: iStock

Delen