100%NL Magazine Therme Cadeau feestdagen
Zie ook:
Delen

Het ultieme cadeau voor ontspanning tijdens de feestdagen!

De feestdagen zijn één van de leukste, maar ook drukste periodes van het jaar. Een ontspannend cadeau voor jezelf en je allerliefsten in deze periode is daarom extra fijn!

Ontspanning

In de wervelstorm van ons dagelijks leven is tijd voor jezelf ontzettend waardevol. Door regelmatig te ontspannen zit je beter in je vel en kun je uitdagingen beter aan. Maak tijd voor rust en reflectie en geniet zo nog meer van de wereld om je heen.

Je eigen ritueel

Neem tijdens deze koudere maanden en drukke weken de tijd voor een warme douche of ontspannen bad en geniet van het stromende water en zijdezacht bad- of doucheschuim. Zorg daarna goed voor je huid door middel van een rijk voedende en hydraterende Body Butter of Lotion en maak er je eigen ritueel van.

Geur

Geur heeft het vermogen om aangename gevoelens op te roepen en ontspanning te bieden. Daarom is het belangrijk om met jouw favoriete geur je wellness moment compleet te maken.

A Gift of Wellness for everyone

De Wellness at Home-producten van Therme zijn gemaakt voor deze momenten van ontspanning. Met de luxe gift sets gun je jezelf en de mensen in jouw leven een welverdiende wellness beleving. Kies een gift set in één van de rijke geurbelevingen, van classic gifting met douche en body verzorging tot scented gifting met home producten, tot een complete week of wellness.

Want wat is er nu waardevoller dan een moment van ontspanning?

Week of wellness cadeaubox

De week of wellness cadeaubox is de ultieme Gift of wellness! Open elke dag, 7 dagen lang, een vakje en laat je verrassen door een luxe product & geurbeleving voor het ultieme wellness moment in je eigen huis.

100%NL Magazine Theme Week of Wellness

De Week of Wellness bevat heerlijke doucheproducten, rijke lichaamsverzorging en meer in de meest veelzijdige geuren uit de Therme collectie: De verleidelijke Mystic Rose, Stralende Orange Happiness, rustgevende Zen White Lotus, Oriëntaalse Hammam en ontspannen Zen By Night. Geniet van de vele rijke geuren die THERME te bieden heeft en ontdek jouw favoriet!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Therme

Delen