100%NL Magazine Davina Michelle
Zie ook:
Delen

Davina Michelle gaat mooie samenwerking aan!

Davina Michelle was vorig jaar het gezicht van het beroemde sieradenmerk Buddha to Buddha en ook dit jaar gaat ze weer een mooie samenwerking met ze aan!

Het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha heeft een bijzondere capsule collectie ontworpen samen met de zangeres. Deze 14 karaat geelgouden collectie bestaat uit een armband, ring, oorbellen en een helix piercing.

Davina is door dolenthousiast over de samenwerking met haar favoriete sieradenmerk. “Al jaren ben ik fan van Buddha to Buddha, dus toen mij werd gevraagd om mee te werken aan een eigen collectie wist ik al dat het deze schakel moest zijn. Voor mij was het belangrijk dat de collectie de bekende Buddha to Buddha look and feel zou behouden, maar wel met een Davina signature touch.”

Buddha to Buddha heeft voor Davina Michelle gekozen, omdat ze goed bij het merk past. “We zien in Davina een stijlicoon met een rauw randje. Bovendien is Davina al lange tijd fan van ons merk. Een langdurige samenwerking was daarom een logische stap.”

De nieuwe Davina Michelle goudcollectie is vanaf nu verkrijgbaar via de webshop en een aantal Buddha to Buddha goud dealers in de Benelux.

Delen