100%NL Magazine Garmin1
Delen

HEBBEN: Waarom mensen massaal deze smartwatch kopen!

Slim én stijlvol! Er lijkt een ware run gaande te zijn op de Garmin Venu Sq. Wij horen jullie denken: waarom dan? Wij zochten het voor je uit.

Garmin Venu Sq

Wat maakt de Garmin Venu Sq toch zo populair? Om te beginnen het uiterlijk. Door het mooie gestroomlijnde rechthoekig design en de modieuze kleuren, kun je de Venu Sq combineren bij elke outfit, en dat is héél belangrijk! 😉 Het heldere touchscreen-display heeft een lichtgewicht aluminium rand en de siliconen polsband draagt ook nog eens heel comfortabel. Je kunt kiezen uit een variant zonder of met muziekopslag! Bovendien is de Venu Sq, net als andere Garmin smartwatches, te koppelen met je Apple of Android telefoon.

Blijf Gezond!

Dit horloge is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook verschillende functies die je gezondheid ondersteunen. Het bijhouden van je gezondheid is nu belangrijker dan ooit! Zo meet deze smartwatch 24 uur per dag je hartslag, maar houdt hij ook je stappen, afgelegde afstand en gelopen trappen bij. Er zit geavanceerde slaapmonitoring op, je ademhaling, stress en energieniveau wordt gemeten en je kunt zelfs de menstruatiecyclus bijhouden! Het is dan ook geen verrassing dat de Garmin Venu Sq als Beste uit de Test december 2020 van de Consumentenbond kwam.

Meer dan 20 ingebouwde sport-apps

Ben jij een fanatiekeling op het gebied van sporten? Dat komt goed uit, want de Garmin Venu Sq heeft meer dan 20 ingebouwde sport-apps voor binnen- en buitenactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan pilates, yoga, krachttraining, hardlopen, zwemmen, fietsen en zelfs golfen! Of zijn jouw goede voornemens voor 2021 om juist wat meer te ondernemen op sportgebied? Ook dan is dit horloge dé uitkomst voor jou! Je kunt er namelijk je eigen fitnessroutine mee inplannen.

Volg je zwangerschap

Als gevolg van de coronacrisis verwachten we in 2021 een heuse babyboom, dus alle zwangere dames opgelet! Wist je dat het zelfs mogelijk is om met de Garmin Venu Sq je zwangerschap te volgen? Als je zwanger bent is je lichaam continu aan het veranderen, hoe fijn is het dan om te weten wat er met je lichaam gebeurt? Leg elke dag vast hoe je je voelt, ontdek hou je lichaam aan het veranderen is en houd de bewegingen van je baby bij. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de duur en frequentie van de weeën bij te houden, hoe handig is dat!

De Venu Sq serie (€199,99 – €249,99) is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue en op www.garmin.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Garmin

Delen