100pmagazine_leniklum_vanharen

Déze sneakers wil jij dit voorjaar aan je garderobe toevoegen!

Sneakers zijn niet alleen super comfi, maar dit seizoen ook nog steeds heel erg modieus. Met de gave, nieuwe collectie van Fila X Leni Klum loop jij er dit voorjaar helemaal stylish bij!

Leni Klum

Dit voorjaar en zomer is Leni Klum, de dochter van het internationale topmodel Heidi Klum, het gezicht van deze té gave exclusieve Fila sneakercollectie. Deze exclusieve collectie voor vanHaren is net zo veelzijdig als zijzelf: jong, sportief en toch elegant. De collectie omvat 11 verschillende sneakerontwerpen die zowel stijlvol als comfortabel zijn.

‘Ik hou van mode. Dat geldt ook voor sneakers en de vele mogelijkheden die ze bieden om mijn stijl of om mijn stemming te weerspiegelen,” zegt Leni Klum. “Of het nu gaat om modieuze sneakers, retro-stijlen of hardloopstijlen – de collectie is net zo veelzijdig als mijn looks.”

Modern, geraffineerd en casual

De exclusieve collectie is vooral gebaseerd op de vormen en kleuren van de verschillende stijlen, waarbij de beroemde Fila-look nog steeds duidelijk herkenbaar is. De 11 artikelen weerspiegelen de meest trendy sneakermode van het seizoen: chunky, retro en sportief.

De hoogtepunten van de collectie zijn Fila’s populaire normcore sneakers – ingetogen en minimalistisch – naast geaccentueerde athleisure of running stijlen met lace-up details en glinsterende platform sneakers met een metallic tong. Klassieke stijlen in zwart en wit vullen de collectie aan en weerspiegelen Leni’s modieuze en casual stijl.

100pmagazine_vanharen2

Vanaf 28 maart verkrijgbaar

De “Fila x Leni Klum for vanHaren” collectie is vanaf 28 maart door middel van verschillende drops verkrijgbaar in de maten 36 tot 42 in geselecteerde vanHaren winkels en op de online shop. De schoenen zijn verkrijgbaar van €29,99 tot €49,99.

100pmagazine_vanharen3

Over Fila:

Fila staat al 110 jaar voor onmiskenbaar design met Italiaanse roots. Vanaf de textiel begin in Biella, Italië in 1911 tot de historische lancering van kleur op tennisbanen in 1973, is Fila altijd trots op haar ontwerpen die net zo uniek zijn als de mensen die ze dragen. Met een filosofie die gericht is op innovatie en kwaliteit, maakt Fila voortdurend een statement met stijlen die zowel origineel zijn in uiterlijk als functioneel.

100pmagazine_leniklum_vanharen2

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHaren.