banner collistar
Zie ook:
Delen

Dit is dé reden waarom hydrateren essentieel is voor je huid!

Een gezonde, stralende huid begint bij hydratatie. Ontdek deze productlijn die ontworpen is om jouw huid te laten stralen van binnenuit.

Hydrateren maar!

Waarom is hydratatie eigenlijk zo belangrijk? Een goed gehydrateerde huid is niet alleen zacht, maar ook beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zonder een goede hydratatie kan je huidbarrière verstoord raken, waardoor je huid vatbaarder wordt voor allerlei nare dingen van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. Daarom introduceert Collistar hun nieuwe lijn: IDROATTIVA+, ontworpen om de huid te hydrateren, te beschermen en te zuiveren.

IDROATTIVA+

Of je huid nu droog, vet of normaal is, IDROATTIVA+ biedt voor elk huidtype een passende crème. Zo bestaat de lijn uit een diepgaande, verfrissende of matterende crème. Jij kiest welke textuur het beste bij jou past! De formules van IDROATTIVA+ combineren geavanceerde technologie met natuurlijke ingrediënten om alle huidtypen te hydrateren, zuiveren en beschermen. Het IDROATTIVA+ COMPLEX staat garant voor een intense hydratatie tot wel 100 uur, dankzij wateraantrekkende suikers, terwijl de hypergefermenteerde, Italiaanse pioenroos de strijd aangaat met vervuiling, oxidatie en giftstoffen.

IDROATTIVA+ Lijn

Deep Moisturizing Cream

Deze bestseller biedt optimaal comfort voor gezicht en hals, ideaal voor de normale tot droge huid. Met een mix van technologisch-plantaardige ingrediënten, inclusief het IDROATTIVA+ COMPLEX en hypergefermenteerde Italiaanse pioenroos, blijft je huid gehydrateerd en beschermd.

DEEP MOISTURIZING CREAM

Matte Moisturizing Sorbet

Speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde tot vette huid, deze olievrije crème houdt je huid zacht en gehydrateerd zonder te glimmen.

MATTE MOISTURIZING SORBET

Fresh Moisturizing Water Cream

Een lichtgewicht gelcrème die je huid fris en gehydrateerd houdt, perfect voor normale tot gecombineerde huidtypen.

FRESH MOISTURIZING WATER CREAM

Eye Hydro-Gel

Zeg vaarwel tegen wallen en donkere kringen met deze verfrissende ooggel, die je oogcontour glad maakt en hydrateert.

EYE HYDRO-GEL

Anti-Pollution BB Cream

Geschikt voor alle huidtypen, deze getinte crème perfectioneert je teint en beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, inclusief UV-stralen en blauw licht.

ANTI-POLLUTION BB CREAM

Magic Drops en Protective Drops

Vergeet niet de Magic Drops, de eerste stap van je skincare routine, en de Protective Drops SPF 50, de ideale afsluiter. Terwijl de Magic Drops je look een mooie, gebruinde glow geeft, gaat de Protective Drops SPF 50 de strijd aan tegen huidveroudering en biedt het bescherming voor je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Magic drops Collistar

Collistar

Met de IDROATTIVA+ lijn van Collistar krijgt jouw huid niet alleen de hydratatie die het nodig heeft, maar ook de bescherming die het verdient. Kies voor een gezonde en stralende teint met deze innovatieve producten, ontworpen om jouw huid te laten stralen van binnenuit.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Collistar

Delen