100%NL Magazine Hannah
Delen

Doffe huid? Met deze tips straalt je huid ook in de herfstmaanden!

Het lijkt erop dat de zomer nu echt definitief voorbij is. De temperaturen kelderen en de lucht is voornamelijk grijs en grauw. Net als jouw huid! Dat is misschien een beetje kort door de bocht, maar vaak kan je huid wat dof worden door te veel blootstelling aan UV-straling. En laat die dofheid nu net op z’n hoogtepunt zijn na een zomer van blootstelling aan de zon! Daarom is het goed om je huid eens extra veel aandacht te geven dit najaar.

Waar je huid ontzettend blij van wordt, is een heerlijke peeling! Wat doet zo’n peeling voor je huid vraag je je misschien af? Met een peeling haal je de bovenste huidcellen weg, waardoor je huid weer zacht en glad wordt. Er zijn vele soorten peelings op de markt verkrijgbaar, als het aan ons ligt, is de Primum Elixer van hannah de beste keus!

Wat doet het voor de huid? 

De Primum Elixer is een milde peeling op basis van amandelzuur en zorgt dat je binnen no-time weer een gladde, frisse en stralende huid hebt om te blijven shinen tijdens de herfst. Naast het peelende effect zorgt het ook voor hydratatie, waardoor je crème beter wordt opgenomen. Ook geeft het meer stevigheid aan de huid, zodat rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Hoe vaak gebruiken?

We willen allemaal een mooie huid, maar eigenlijk hebben we het ook wel druk met de kinderen, school, werken, netflixen en nog meer. Je brengt de peeling gemakkelijk ’s avonds aan nadat je de huid hebt gereinigd. Vervolgens wacht je 1 minuut en breng dan lekker je crème erover heen aan. Simpel toch? En hij tintelt ook zo lekker! Herhaal deze routine 1 tot 2 keer per week en je huid straalt weer helemaal.

Voeding is ook belangrijk

Naast het peelen van je huid, is voeden ook heel belangrijk. Met hannah’s Fade Treatment bescherm je de huid tegen uitdroging én vroegtijdige huidveroudering. Bovendien voorkomt en vermindert het huidverkleuringen die je tijdens de zomermaanden hebt opgelopen. Naast het aanpakken van het pigment bevat deze crème ook een SPF 10.Je kunt de Fade Treatment mooi inzetten als dagcrème. Waarom? Je hebt een SPF, je pakt het probleem aan en je huid wordt voldoende gevoed. Driedubbel smeerplezier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah.

Delen