100%NL Magazine provet
Delen

WIST JE NIET: extra aandacht voor je voeten is een must in de winter

Tuurlijk als de slippers weer aan kunnen, gaan we allemaal voor de mooiste zomertenen, maar in de winter zijn de voeten het ondergeschoven kindje. En dat terwijl ze juist in de winter extra aandacht nodig hebben. Want waar de zomertenen gelijk een blije en vrolijke associatie oproepen, hebben de jeukende en pijnlijke wintertenen terecht het tegenovergesteld effect.

Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen in een leven gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond. Brengen je terwijl je bezig bent met je nieuwe hobby langs de mooiste plekjes van Nederland. Zorgen dat je de hele dag kunt shoppen. En ze zorgen ervoor dat je fit blijft en de eindstreep haalt bij een marathon of de Wandelvierdaagse.

Ook nu zijn ze weer een jaar lang, iedere dag voor je in de weer geweest. Altijd op leuke, maar soms pijnlijke zo niet verantwoorde schoenen. Alleen daarvoor al verdienen ze met gezonde regelmaat een voet verwenmomentje. Een momentje van verzorging en ontspanning die je zelf van je voeten helemaal naar je hoofd voelt trekken.

Voeten bedankt!

Bij ProVoet zijn je voetjes in goede handen. Met meer dan 12.500 leden is er altijd wel een ProVoet pedicure of medisch pedicure in de buurt te vinden. Met voetenbaden, scrubs, massages, pakkingen en maskers pak je veel verschillende veel voorkomende voetproblemen aan. De eerder genoemde wintertenen zijn vooral gebaat bij een goede doorbloeding die je activeert met een voetbad, scrub en massage. Pakkingen en maskers zorgen ervoor dat je voeten heerlijk zacht aanvoelen en goed verzorgd ogen. Als kers op de taart laat je ook in de winter je nagels mooi lakken. Want: Blije voeten… daar wordt de rest ook vrolijk van!

100%NL Magazine pedicure  100%NL Magazine pedicure

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ProVoet

Delen