100%NL Magazine dr van der Hoog
Delen

Dit is waarom je iedere dag je gezicht moet reinigen, ook als je géén make-up draagt!

Je kent het wel, na een drukke dag op het werk ben je 's avonds zó moe dat het reinigen van je gezicht er nog wel eens bij in schiet. Maar wist je dat het heel belangrijk is om je gezicht iedere dag goed te reinigen?

Het goed reinigen van je gezicht is ontzettend belangrijk voor de conditie van de huid. Alleen je gezicht een beetje wassen met water is niet voldoende. Vergeet jij vaak om je gezicht goed en diep te reinigen? Dan is de kans groot dat je op termijn last krijgt van acné of ontstekingen in je gezicht, en laten we eerlijk zijn: dat wil natuurlijk niemand.

Ook als je geen make-up draagt is het nog steeds aan te raden om je gezicht te reinigen. Door de dag heen komt er veel viezigheid op je huid terecht die kunnen zorgen voor verstoppingen. Viezigheid die je met het blote oog niet kunt zien, maar toch schade kan toebrengen aan je huid. Om je huid zo zuiver en mooi mogelijk te houden zijn goede reinigingsproducten essentieel. Maar waar moet je beginnen? Wij helpen je een handje en zetten de fijnste reinigingsproducten voor je op een rijtje!

Scrubgel & Face Wash

Wanneer je last hebt van een vette huid of een huid met puistjes, zijn de ClearSkin producten heel geschikt. De ClearSkin Scrub gel bevat kleine, natuurlijke abrikozenpitdeeltjes waarmee de dode huidcellen en overtollig talg worden verwijderd en poriën vrijkomen. De schuimende gel zorgt ondertussen voor een diepe reiniging. De ClearSkin Face wash is een milde facewash met salicylzuur die je huid reinigt tot diep in de poriën. Gebruik de Facewash elke avond en vervang hem 1 á 2 keer per week voor de scrub!

Maskers

Dr. Van der Hoog heeft 3 soorten maskers. Creme, Scrub en Peel-off. Maar wat doen die maskers eigenlijk? Crème: snelwerkend en rijk voedend. Scrub: Laat de huid in no-time stralen. Peel-off: verfijnt de poriën en zorgt voor een lekker schoon en zacht huidgevoel.

Klei & Poedermaskers

Op basis van natuurlijke kleisoorten heeft Dr. van der Hoog nog 3 effectieve maskers: bamboe houtskool, soft scrub en foam reinigen. Deze maskers reinigen diep en zorgen voor de absorbtie van onzuiverheden en talg. Wat ons betreft onmisbaar in je beautyroutine!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dr. van der Hoog

Delen