YES: Op déze manier heb je nog gladdere benen na het scheren
Zie ook:
Delen

YES: Op déze manier heb je nog gladdere benen na het scheren

Het is een klusje wat voor sommigen terug blijft komen: het scheren van de benen, oksels en bikinilijn. Als je je net geschoren hebt wil je natuurlijk zo lang mogelijk dat zachte gevoel bij je houden. Met (onder andere) de Shower Treatment van hannah gaat dat je lukken!

After summer body

Ken je dat? Je bent teruggekomen van vakantie met een heerlijk zongebruide huid, maar helaas is dat vaak van korte duur. De bruine kleur vervaagt, je huid begint droog aan te voelen of zelfs te schilferen en je onderbenen lijken net visschubben…  Niet zo gek, want die lange dagen in de zon, zwemmen in zout zeewater en/of zwembad en het droge zand kunnen behoorlijk hun sporen achterlaten op je huid. Hoog tijd om je lichaamshuid een flinke oppepper te geven, zodat je zo lang mogelijk die summer body kunt behouden!

Door het dragen van bedekkende kleding, het minder blootstaan aan daglicht en andere externe invloeden tijdens het najaar, heeft de lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van belang dat je lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen om zich te kunnen herstellen en te blijven stralen tijdens het najaar. De range bodyproducten van hannah zijn perfect op elkaar afgestemd en rijk aan voedende ingrediënten. Een gezonde lichaamshuid is tenslotte de basis voor een mooie en stralende lichaamshuid!

Glad, gladder, gladst

Alles wat schuimt, droogt de huid uit. Daarom is het belangrijk om schuimende (douche) producten te vermijden en gebruik te maken van een doucheolie. Een olie droogt je huid namelijk niet uit en zorgt voor een zachte, soepele lichaamshuid. De Shower Treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een heerlijke frisse geur en makkelijk in gebruik. Daar waar nodig herstelt deze rijke formule de glans van de huid en is het dus uitermate geschikt voor een zeer droge of gevoelige huid. Het is makkelijk in gebruik en zorgt een mooie, schone en goed gehydrateerde lichaamshuid. Deze rijke doucheolie is ook een weldaad voor je huid na het zonnen of zwemmen vanwege de kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het vormt tevens de ultieme scheerolie voor je benen, oksels en bikinilijn, want ook in het najaar wil je natuurlijk wel soft & smooth voor de dag komen!

Scrubben maar!

Wanneer er een teveel dode huidcellen op de huid aanwezig zijn, kan deze de huid verstikken. Hierdoor is je grootste orgaan niet goed in staat om verzorgende werkstoffen op te nemen en vermindert de doorbloeding. De lichaamshuid ziet er daardoor droog, vaal en dof uit. Door regelmatig te scrubben zorg je ervoor dat de dode huidcellen effectief worden verwijderd. Door het gebruik van Scrub Plus geef je de huid niet alleen een goede “scrubbeurt”, maar wordt deze ook zeer krachtig gestimuleerd dankzij actieve doorbloedingsbevorderende werkstoffen. Hierdoor zullen de voedingsstoffen uit verzorgende lichaamsproducten die je hierna aanbrengt veel beter door de huid opgenomen worden.

Miss Nederland 2022, Ona Moody

 

Noo(d)tvoeding

Om je lichaamshuid in weer topconditie te brengen (of juist te houden), is het dagelijks insmeren met een verzorgende crème of olie een absolute must-do. De romige samenstelling van de Body Cream heeft een hoogwaardige, volle basis van Macadamia-olie. Deze crème is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar, geeft een direct visuele verbetering op het uiterlijk van cellulite en werkt tevens als een sterke, hydraterende ‘antioxidant-boost’. Het resultaat? Een gladde, stevige, zon herstelde en veerkrachtige lichaamshuid! Liever een olie in plaats van een crème? Kies voor hannah’s Body Oil. Dit bevat eveneens Macadamia-olie als belangrijkste basis, maar dan gecombineerd met Arganolie. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid.  Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft het een specifieke werking op een droge huid, ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae. Het laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen. Overigens heeft Macadamia olie nog een bijzondere eigenschap, namelijk dat het een bruine teint intensiveert en vooral langdurig vasthoudt. Dat maakt de Body Oil tot de ideale after sun en bruinverlengende lichaamsolie!

Oh sunny days

Ondanks dat de zomer in Nederland ten einde is, vertrekken genoeg mensen in het najaar of winter naar zonnige bestemmingen. Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan de zon is een goede bescherming van de huid een absolute must. Door de juiste balans tussen én de harmonie in uiterst stabiele UVA- en UVB-filters zijn zowel volwassenen als kinderen dankzij Body Shield SPF50 verzekerd van een ultrahoge zonbescherming. Het zorgt voor een aangenaam zacht gevoel op de huid. En heel belangrijk, voor zowel groot als klein: het smeert makkelijk uit, trekt snel in en voelt niet plakkerig aan! Een must voor de aankomende herfstvakantie dus.

www.hannah.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah

Delen