100%NL Magazine Pupa Milano
Delen

Stralend de feestdagen door met de Gold me! collectie van PUPA Milano

Ga stralend de feestdagen in met de nieuwe collectie van PUPA Milano: Gold me!

De Gold me! collectie is de prachtige kerstcollectie van PUPA Milano. De gouden tinten zorgen voor het feestelijke tintje en roepen rijkdom en helderheid op. Een must-have voor de kerstdagen!

GOLD ME! PALETTE

Met dit palette laat je je ogen stralen als nooit tevoren. Met 7 verschillende kleuren en texturen heb jij alles in huis om een prachtige oogopslag te creëren. Gebruik dit palette en breng de gouden oogschaduw aan over het gehele bewegende ooglid en langs de onderste wimperrand. Breng daarna de bronskleurige oogschaduw aan tussen het bewegende ooglid en de arcadeboog.

100%NL Magazine palette

LIQUID METALINER

Deze super creamy eyeliner heeft een volle textuur én een 3D eet. Omlijst je ogen door een extra metallic en super stralend licht. Houd de applicator horizontaal om het aanbrengen op de wimperrand gemakkelijker te maken. Trek een lijn langs de wimperrand en begin in de binnenste ooghoek naar buiten toe. Houd hierbij de punt van de eyeliner naar binnen toe.

ALL-IN ONE EYE STYLO

Met dit product sla je 3 vliegen in 1 klap! Met deze All-in One Eye Stylo heb je altijd een crèmige oogschaduw, super zachte liner én intense kaal bij de hand! Trek een gedefinieerde lijn langs de bovenste wimperrand en begin hierbij in de binnenste ooghoek. Met dit product kun je eindeloos experimenteren en creëer je verschillende looks.

SILKY LIP POWDER

Beleef een sensationele lichtheid op je lippen zoals je die nog nooit gevoeld hebt! Met de Silk Lip Powder transformeer jij je lippen in een super glamourouze metallic-matte look! Breng de Silky Lip Powder op beide lippen aan en verfijn de contouren door de applicator recht op de lippen te houden.

TRIO FROST HIGHLIGHTER

Om een fijne gouden gloed te krijgen gebruik je de Trio Frost Highlighter. De drie tinten goud en een waterval van zilveren parels laten je gezicht stralen! Breng deze highlighter rechtstreeks met de vingers aan op de hogere delen van het gezicht.

100%NL Magazine highlighter

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met PUPA Milano

Delen