100%NL Magazine hannah Kerst
Zie ook:
Delen

Dit is dé gouden tip om met een stralende huid aan het kerstdiner te verschijnen!

Een gezonde huid die in balans is, veerkrachtig voelt en er stralend uitziet wil natuurlijk iedereen, maar helaas hebben we allemaal weleens te maken met huidproblemen. Met deze innovatieve, huidverbeterende lijn van hannah krijgt iedere huid een kans!

Iedere huid is uniek en het is helaas niet zo dat iedereens huid puntgaaf en in balans is. Het is zelfs zo dat huidproblemen zoals irritaties, allergieën en eczeem steeds vaker voorkomen. Het uit balans raken van de huid zorgt dan ook dat jouw huid zijn uitstraling verliest en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Met de Red Line heeft hannah destijds een serie aan intensief herstellende producten op de markt gebracht die voor een uitzonderlijk stevige, gave en gezonde huid zorgen. Deze producten pakken specifieke huidproblemen aan. De Red Line is speciaal ontwikkeld om de dieper gelegen huidlagen te stimuleren en om de natuurlijke schoonheid van de huid te behouden, want ouder worden willen we allemaal, maar een ouder wordende huid daarentegen…

Probleemoplossende producten

Last van fijne lijntjes, diepere rimpels, volumeverlies, irritaties, onzuiverheden, pigmentatie en/of huidbeschadigingen? Voor iedere huid is er een oplossing en de hannah Red Line bevat producten die probleemoplossend- en voorkomend werken.

De crèmes First Aid, Juvi-Lite, Personal Choice, 4YOUth en Oxys Genes bevatten niet alleen unieke samengestelde ingrediënten, maar ze pakken ieder probleem bij de kern aan en zorgen voor de juiste resultaten. Naast deze crèmes, bevat de lijn ook een Primum Elixer. Dit is een peeling die zorgt voor meer hydratatie, meer stevigheid en het verminderen van pigmentvlekjes.

100%NL Magazine Hannah

Finishing Touch

De feestdagen staan nu toch echt voor de deur en hetgeen wat iedereen deze dagen wel zou willen, is een stralende, puntgave huid waar niet veel make-up voor nodig is. hannah heeft, naast de crèmes, voor iedere huid een passende primer ontwikkeld: de Touch of Silk. Wil je geen make-up gebruiken, maar wel een prachtige summer glow tijdens de feestdagen? Dan kun je kiezen voor de Touch of Colour en als je helemaal geen make-up draagt, heeft hannah de Brilliant Touch ontwikkeld. Je huid oogt in één klap helder en egaal en dat is precies wat je wil deze dagen, aangezien de vette hapjes en lekkere drankjes niet bepaald meewerken aan een gave, gezonde huid.

Naast deze drie producten draagt de FiXing Touch bij aan een snel herstel en deze helpt de weerstand van je huid te versterken. Wees dus niet bang dat er voor jouw huid geen geschikt product is, want hannah heeft voor alle huidtypen een geschikte finishing touch.

Geweldige actie!

De maand december staat ook bij hannah in het teken van gezelligheid en daarom hebben zij deze hele maand een toffe actie. Je krijgt (zolang de voorraad strekt) bij aanschaf van een Red Line product een hannah Cell Active ter waarde van €39,- cadeau. Dit product stimuleert de doorbloeding van je huid en hierdoor kunnen alle huidverbeterende crèmes nog beter z’n werk doen. Dit is leuk om te geven, maar ook geweldig om te krijgen.

Benieuwd naar meer informatie over deze producten? Kijk dan op hannah.nl

Bron en Beeld: In samenwerking met hannah

Delen