Je huid beschermen tegen koele temperaturen en thuisverwarming doe je zo!
Delen

Je huid beschermen tegen koele temperaturen en thuisverwarming doe je zo!

Ontdek hoe je jouw huid kunt beschermen tegen de wispelturigheid van het herfstweer. Lees verder voor eenvoudige tips om gevoeligheid te verminderen en jouw huid ook in dit seizoen te laten stralen.

Seizoensgebonden huidproblemen

In deze tijd van het jaar kan het weer behoorlijk grillig zijn, met koude windstoten en droge lucht die onze huid kwetsbaar maken. De overgang naar koelere temperaturen en verwarmingssystemen kan leiden tot een gevoelige huid, gekenmerkt door roodheid, irritatie en droogheid. De koude wind ontdoet de huid van haar natuurlijke vocht, terwijl binnenshuis de warmte de neiging heeft om de huid verder uit te drogen. Deze combinatie vormt een uitdaging voor de gevoelige huid, die nu extra behoefte heeft aan ondersteuning.

ZARQA Clean Beauty for Sensitive Skin

Heb jij een gevoelige huid? Dan ben je bij ZARQA aan het juiste adres! Ontdek hoe de clean beauty producten van dit merk de gevoelige huid helpen kalmeren en beschermen. Zelfs te midden van het afwisselende weer. Clean Beauty producten bevatten alleen ingrediënten waarvan de werking is bewezen en geen ingrediënten die de huid onnodig belasten of synthetische en chemische ingrediënten die als schadelijk worden gezien.

De gevoelige huid en Dode Zee mineralen

Alle producten van ZARQA zijn vrij van irriterende stoffen en op basis van mineraalrijk Dode Zeezout. Hoge gehaltes mineralen als natrium, magnesium, zink en kalium zijn ontzettend goed voor de huid en staan bekend om hun heilzame werking. Zo kunnen Dode Zee mineralen helpen bij het versterken van de huidbarrière en de huid ondersteunen om vocht vast te houden. Zo droogt je huid dus minder snel uit. Een ander ingrediënt dat je huid extra uit kan drogen is parfum. Daarnaast is parfum is één van de meest irriterende stoffen voor de gevoelige huid. Ook natuurlijke parfums zijn niet mild. Als je een gevoelige huid hebt, is het aan te raden om al je verzorgingsproducten mild en parfumvrij te kiezen.

Duurzaam voor de huid én de planeet

ZARQA is niet alleen zacht voor de huid maar ook lief voor het milieu. Zo zijn alle producten verpakt in 100% gerecyclede en recyclebare plastic tubes en gebruiken ze FSC-karton. En is het gehele assortiment vegan en microplasticsvrij.

Zilveren ZARQA tip

In de intro werd een tip beloofd; de nieuwe ZARQA Dry Skin Cream. Deze verzachtende en intensief hydraterende crème voor dagelijks gebruik, is speciaal ontwikkeld voor de rode, droge, schrale en gevoelige huid. De hypoallergene en zachte formule bevat natuurlijk zilvercomplex. Dit werkt antimicrobieel en kan helpen bij het verzachten van jeuk en kalmeren van de huid. Andere ‘goodies’ voor je huid als zink, panthenol en vitamine E helpen de natuurlijke huidbarrière te herstellen en te versterken.

ZARQA online of winkels

Minimaliseer het risico op huidirritatie met ZARQA clean beauty, het beste en fijnste voor je gevoelige huid én de planeet. We zijn onder andere verkrijgbaar bij DA Drogist, Etos, Holland & Barrett en Gezond & Wel of natuurlijke online.

Neem hier een kijkje op de website

 

100pmgazine - Zarqa product

Delen