100%NL Magazine SKOON
Delen

Het reinigen van je huid was nog nooit zo gemakkelijk!

Nooit meer met watjes, natte reinigingsdoekjes, lotions of andere producten in de weer; Met de Make-off Glove heb je alleen nog maar water nodig!

Skoon natural cosmetics staat voor persoonlijke verzorging op een natuurlijke manier, alleen met gebruik van natuurlijke ingrediënten, werkzaam & effectief, makkelijk en ook fijn.

Voor een frisse en ultiem schone huid is de Make-off Glove een echte must-have! De zachte textielroosjes op de Make-off Glove werken als mini-‘magneetjes’ die alle make-up en overige verontreiniging opzuigen. De zeer flexibele stof komt tot in de kleinste hoekjes zoals rondom de ogen en in de hals. Het lichte scrubeffect ondersteunt de zachte reiniging en ondersteunt de huid. Voor een frisse en ultiem schone huid!

Gebruiksaanwijzing

Maak de Glove nat met (lauw)warm water en reinig het gezicht iedere ochtend en avond. Maak met de Glove cirkelvormige bewegingen over het gezicht voor een optimale reiniging. De Glove kan je maar liefst meer dan twee maanden gebruiken (bij normaal gebruik). Daarnaast kan je de Glove ook wassen, op 40/60 graden of een handwas met zachte zeep.

Deze tekst is geschreven in samenwerking met Skoon

Delen