100%NL Magazine Weisz Group
Delen

WIL JE HEBBEN: Dít horloge is het perfecte kerstcadeau!

Ben jij nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Zoek dan niet langer, want wij hebben hem voor je gevonden!

Allemachtig prachtig negentien achtentachtig!

De 80’s zijn hot! In de mode zie je schoudervullingen en oversized colberts terugkomen. In de muziek hoor je invloeden uit de jaren ‘80. En ook de accessoires doen mee met deze trend. Van haar-scrunchies tot horloges!

Ingetogen mooi

Het nieuwste horloge van Danish Design is een ode aan hun eerste horloges uit 1988. 33 Jaar geleden maakte deze horlogefabrikant de eerste horloges volgens Deens Design. Strak, smaakvol en chic zonder protserig te zijn. Met de nieuwe Nostalgi 1988 viert Danish Design haar verleden. Het model uit 1988 werd geüpdatet naar 2021 gebaseerd op het originele model, met een moderne twist en de techniek van nu.

Vrouw van de wereld

De Nostalgi 1988 serie is voor de zelfbewuste vrouw. Zij heeft stijl, maar laat dat op een ingetogen manier zien. Minimalisme is haar tweede natuur; ze geniet van mooie dingen, die origineel zijn en een speciale betekenis hebben. Ze kiest haar accessoires met zorg, niet teveel, niet te opzichtig, maar wel mooi. Minder is meer. Ze combineert design met fast fashion en heeft vooral haar eigen stijl.

De tijd vliegt

Kenmerkend voor Danish Design horloges is het minimalisme. Horloges zonder poespas met een luxe uitstraling door de meekleurende glasrand en sunray wijzerplaat, die de goudkleurige wijzers mooier laat uitkomen. Eigenschappen die meegenomen zijn uit het ontwerp van 1988. In 2021 is het goudkleurig DD logo toegevoegd. Er zijn modellen met een leren band – net als in 1988 – maar ook met een trendy schakelband; helemaal 2021!

Time of my life!

1988 was in meerder opzichten een bijzonder jaar. Bill Medley en Jennifer Warnes hadden een hit met ‘Time of my life’ uit de film Dirty Dancing. Nike lanceerde de iconische slogan ‘Just do it’ * Nederland won het EK Voetbal * Eddie Murphy schitterde in de film ‘Coming to America’ * Gianni Versace, Jil Sander en Jean Paul Gaultier waren de trendsetters en in Nederland bepaalde Mac & Maggie het straatbeeld.

Hou van blauw

De Nostalgi 1988 serie bestaat uit 6 verschillende klokjes waarbij de Midnight Blue met schakelband een prachtige chique blauwe kleur combineert met het gouden logo en wijzers. Een subtiel horloge dat prachtig staat met casual jeans en sneakers als met het zwarte feestjurkje en torenhoge hakken. Andere horloges in deze lijn zijn Black Gold, Burgundy Gold, Two-Tone, Gold Black en Gold Burgundy

Kijk voor meer informatie op danishdesign.com

100%NL Magazine Weisz Group

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Danish Design

Delen