100%NL Magazine huid
Delen

100%BEAUTY: Maak je huid herfstklaar!

Nu de zomer langzaam weer op zijn retour is kunnen we ons klaarmaken voor de herfst. En dan hebben we het niet alleen over een nieuwe garderobe, ook je huid heeft in deze periode wat extra aandacht nodig! Met deze tips zorg jij ervoor dat je huid herfstklaar is.

Peelen!

Essentieel na de zomer: een peeling! Tijdens en na de zomer zie je er vaak gebruind en gezond uit, maar vergis je niet, de zon put je huid ook uit. Het kan daardoor zijn dat je veel dode huidcellen hebt. Het is van belang dat je die dode huidcellen verwijderd zodat je daarna weer een frisse en schone huid hebt. Met het Peel-off Masker van Dr. van der Hoog werk hydraterend en verzachtend en geeft de huid een diepgaande reiniging waarbij dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd.

Zorg voor een goed gehydrateerde huid

Of het nu nog warm is en je vaak de airco aan hebt, of dat het herfstweer zijn intrede al heeft gedaan: je huid reageert slecht op weersveranderingen. Vooral met koude temperaturen kan je huid snel droog aanvoelen. Na een verfrissende peeling is het daarna belangrijk om je huid goed te hydrateren. Dit kan op verschillende manieren.

-Wat niet alleen heel belangrijk is voor de hydratatie van de huid maar goed is voor je hele gezondheid is genoeg water drinken. Zorg ervoor dat je op een dagelijkse basis 1,5 tot 2 liter water drinkt.
-Heb je al wel eens nagedacht over een hydraterend serum? Deze breng je aan nadat je je huid gereinigd hebt. Onze favoriet: Aquanature system Hydro serum van Annemarie Börlind. Dit serum werkt intensief en vochtinbrengend, een aanrader!

Stimuleer de doorbloeding van je huid!

We denken er niet vaak aan, maar een goede doorbloeding van je huid zorgt ervoor dat je huid sneller nieuwe cellen aanmaakt waardoor je dus minder snel zichtbare lijntjes krijgt. En dat willen we natuurlijk allemaal! 😉 Voor ons onmisbaar: de hannah Cell-Active! Deze activerende crème zorgt als geen ander voor een sterke doorbloeding in je huid maar geeft het ook een zuurstofimpuls!

Herstellende nachtcrème

Waarom is het zo belangrijk om een nachtcrème te gebruiken? Je voelt er niets van, maar ‘s nachts is jouw huid twee keer zo hard aan het werk om zichzelf te herstellen dan overdag. En juist daarom is het goed om de juiste nachtcrème te gebruiken. Na de zomer is het belangrijk dat je. huid zich weer goed herstelt na al die UV-straling, de 100% Natural Night Cream van Therme is daarom een schot in de roos! De crème bevordert het herstellend vermogen en de vochtbalans van de huid. Zo sla je twee vliegen in één klap!

 

 

 

Delen