Krijg meer inzicht in je gezondheid met dít handige gadget!
Delen

Krijg meer inzicht in je gezondheid met dít handige gadget!

Een kwart van de Nederlanders is aangekomen sinds de coronacrisis. Dat werd duidelijk uit een wereldwijde enquête van onderzoeksbureau Ipsos. Gemiddeld zijn Nederlanders 5,6 kilo aangekomen sinds maart. Tijd dus om iets aan onze gezondheid te doen! Veel Nederlanders zijn sinds januari al begonnen met afvallen, maar kunnen misschien nog een steuntje in de rug gebruiken.

Een smartwatch geeft je nét dat extra steuntje in de rug die je nodig hebt om je gezonde leefstijl vol te houden. De smartwatches van Garmin zijn er in verschillende soorten en maten en je kunt de horloges koppelen aan je smartphone. Zo kun je niet alleen inkomende oproepen en social media berichten op het display zien, maar word je ook op de hoogte gehouden van je agenda-afspraken. De slimme horloges van Garmin weten hoeveel energie je verbruikt door het bijhouden van je hartslag, stress, slaap en zuurstofniveau in je bloed. Zo heb je een beter beeld van je gezondheid én een stok achter de deur.

Ook telt een smartwatch je stappen per dag en houdt het de afgelegde afstand en je verbrande calorieën bij. Je kunt voor jezelf een doel stellen wat betreft het aantal stappen dat je per dag zet. Loop je niet vaak? Geen probleem. Het aantal stappen is afgestemd op je profiel. Haal je je dagelijkse stappendoel, dan zal deze de volgende iets hoger zijn. Mocht je het persoonlijke dagdoel niet gehaald hebben, dan stellen de smartwatches van Garmin het doel iets lager in. Zo blijf je altijd gemotiveerd om dat doel iedere dag weer te halen en te verbeteren!

De Instinct Solar van Garmin is een stoere smartwatch met veel sportieve functies. De smartwatch is verkrijgbaar in meerdere kleuren, is schok-, temperatuur- en waterbestendig, en is uitgerust met meer dan 30 voorgeladen sport-apps. Dat is nog niet alles. Daarnaast is dit één van de Garmin smartwatches die zichzelf oplaadt door middel van zonne-energie. De batterij heeft dus een extra lange levensduur. Wat wil je nog meer! Naast de reguliere edities zijn er ook nog speciale edities, waaronder twee modellen voor surfers en één voor gamers. Hoe tof is dat?

Ben jij klaar om iets aan je gezondheid en beweging te doen? Doe jezelf dan één van de handige smartwatches van Garmin cadeau. De eerste stap naar een gezonde leefstijl is dan in ieder geval gezet! 😉

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Garmin.

Delen